V jihomoravské vesničce Bořetice najdete vše, kvůli čemu jižní Morava všechny neustále přitahuje a láká. Penzion U Ivana obklopený vinicemi a sklípky se nachází na křižovatce hned několika cyklostezek, které vás dovedou ke všem turistickým jihomoravským památkám a krásám.

O ubytování

V Bořeticích na Břeclavsku je přes 260 vinných sklepů a většina se jich nachází pod vinařskou tratí Kraví hora. A právě zde, pod stráněmi s vinohrady a meruňkovými sady vás přivítá Penzion u Ivana. Okolo obce na vás navíc čekají romantická zákoutí, rozhledny i věhlasný Lednicko-valtický areál nebo Pálava nad novomlýnskými nádržemi. Bořetičtí vinaři navíc sympaticky skloubili bohatý folklór s recesí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednoduše zařízeném pokoji s vlastní koupelnou. Dva ze šesti pokojů, kterými penzion disponuje, mají koupelnu společnou.

Na čem si pochutnáte?

Než šlápnete do pedálů, posilníte se v penzionu snídaní ve formě bufetu. Ve sklípku s posezením si zase večer užijete degustaci místních přívlastkových vín. Jihomoravskou atmosféru klidu a pohody si vychutnáte nejen díky výbornému vínu, případným zabijačkovým hodům, moravským tradicím, hodům a veselicím.

Něco navíc

Po příjezdu na území Bořetic se ocitnete ve Svobodné spolkové republice Kraví hora. Recesistické vinařské uskupení s vlastní hymnou, znakem, praporem, pasy i platidlem Kravihorec organizuje vinařské, kulturní a recesistické akce, jako například demonstraci vyžadující zastavení obřího vídeňského kola v Prátru, protože žene na vinice mráz z Vídně.

Penzion U Ivana

Penzion U Ivana

Bořetice 531 , Bořetice, okres Břeclav
Česká republika

Provozuje společnost:
Ivan Švásta IČ: 43374395


+420 602 577 692

ivan.svasta@email.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,9 km