Zažijte relax ve Východních Čechách a ubytujte se v Hotelu Tatra ***. Těšte se na ubytování v komfortně zařízených VIP pokojích a polopenzi. Každodenní stres zaženete v privátním wellness klubu, kde je vám k dispozici vířivka, sauna či odpočívárna. Užijete si navíc i odpolední kávu s dezertem.

O ubytování

Zažijte dovolenou plnou pohody a odpočinku a ubytujte se v Hotelu Tatra ***, který se nachází v centru Nového Bydžova. Okolí hotelu je ideálním místem jak pro páry, tak i pro rodiny s dětmi. Objevte třeba 2 km vzdálený hrad Sloupno či 16 km vzdálený Zámek u Nechanic. Do nejbližšího většího města, do Hradce Králové, pojedete 26 km. ZOO se safari ve Dvoře Králové je pak od hotelu 40 km. Zimní pobyt si můžete zpestřit na sjezdovkách skiareálu Nová Paka (35 km).

Kde budete spát?

V hotelu jsou k dispozici pokoje typu Standard, jejichž součástí je příslušenství na přípravu kávy a čaje, satelitní televize, rádio, psací stůl, posezení a samozřejmě pohodlná manželská postel. Ve vlastní koupelně nechybí toaletní potřeby, ručníky a fén. Dále je tu VIP pokoj, který je moderněji zařízený a má luxusnější koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu jsou celkem tři restaurace. V hlavní hotelové restauraci si pochutnáte na snídaních formou bufetu a večeřích o třech chodech s výběrem z menu. Během pobytu tak ochutnáte jak místní, tak i mezinárodní speciality. Součástí této restaurace je i venkovní posezení. Dále je tu restaurace Formanka, kterou si oblíbí především milovníci piva. V neposlední řadě je tu také bowlingová restaurace, kde si kromě něčeho dobrého můžete zahrát také bowling.

Kde budete relaxovat?

Maximálně se zrelaxujete díky vstupu do privátního wellness klubu. Čeká vás tu venkovní vířivka, sauna i ochlazovna, využijete také relaxační místnost. V hotelu se rovněž nachází solná jeskyně, solárium a masážní studio.

Hotel Tatra ***

Hotel Tatra ***

Třída Čsl. armády 100 , Nový Bydžov
Česká republika

Provozuje společnost:
Kroupa Group a. s. IČ: 27503909


+420 495 491 759

info@hoteltatra.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,2 km