Dopřejte si zážitkový pobyt v oblíbeném Hotelu Beskyd se vstupem do vířivky a sauny, chutnou polopenzí a 50% slevami na masáže i pivní lázeň s neomezenou konzumací podhorského piva. Pobyt jako stvořený pro romantiky i rodiny s dětmi. V blízkosti navíc najdete několik turistických stezek.

O ubytování

Rodinný Hotel Beskyd najdete na náměstí Frýdlantu nad Ostravicí v podhůří Beskyd. V roce 2013 se majitelé odhodlali k něčemu nečekanému, postavili a otevřeli u hotelu Podhorský Pivovar. V roce 2015 pak pivní lázně a wellness centrum. Na výlet se vydejte na Lysou horu (10 km), vyhlášené Pustevny a sochu Radegasta (18 km) nebo třeba do Štramberka (24 km).

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích s pohodlným manželským lůžkem a vlastni koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V místní pivovarské restauraci na vás kromě polopenze čeká i polotmavá třináctka, extra hořká dvanáctka, výčepní desítka a borůvkový speciál, pobyt je tedy jako stvořený i pro milovníky zlatavého moku. Najdete tu i zastřešenou terasu s krbem a možností grilování.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si prvotřídní relaxaci ve wellness centru u praskajícího krbu, za svitu svíček a zvuků uklidňující hudby. Začít můžete prohřátím v bio sauně, následně budete pokračovat koupelí. Mezi nejvyhlášenější patří pivní koupel, ale zvolit si můžete i bylinnou. Obě se provádí v dřevěných kádích z královského dubu. A protože je koupel opravdu horká, musí se dodržovat pivní režim. Přímo během koupele v sudu si tak můžete z pípy načepovat Podhorské pivo. Je vám to málo? Tak využijte další nabídku wellness centra, třeba finskou saunu, vířivku, anebo jednu z masáží.

Hotel Beskyd

Hotel Beskyd

Náměstí 1 , Frýdlant nad Ostravicí
Česká republika

+420 734 535 903

info@hotel-beskyd.cz

Check In
13:00 - 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
15 km
Sjezdovka
6 km