Penzion Podskalí vřele přivítá páry, rodiny s dětmi i celé party přátel. Jestli máte rádi přírodu, zdravý pohyb, chcete poznat pohádkové Broumovsko a umíte odpočívat, je pro vás Podskalí tím pravým místem.

O ubytování

Rodinný Penzion Podskalí se nachází uprostřed nádherné přírody Chráněné krajinné oblasti Broumovsko, konkrétně v pásmu unikátní přírodní rezervace Adršpašsko-teplické skály. Tento jedinečný útvar tvoří největší pískovcové skalní město ve střední Evropě. Nezapomenutelnou dovolenou si zde užijete v každém ročním období. Penzion nabízí ideální polohu pro výlety do skalních měst - do Adršpachu (2,5 km) vás zavede značená turistická trasa a do Teplického skalního města je to jen 800 m. V úchvatné okolní krajině najdete i nespočet dalších oblíbených turistických cílů, například Jiráskovy skály s barokním zámečkem Bischofstein (7 km), vyhlídku Velké panorama (4 km), zříceninu hradu Adršpach (4 km) či zámek Adršpach (3 km). Užijete si zde také pobyt v zimě. Ski areál Kamenec leží 4 km od penzionu. V okolí vede také 50 km upravovaných tras pro běžky.

Kde budete spát?

Ubytování budete v pokoji vybaveném televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové jídelně si ráno vychutnáte servírované snídaně. Večer se zde podávají dvouchodové večeře s výběrem z menu.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném výlety v přírodě si odpočinete u venkovního bazénu či v koupacím sudu s vodou o teplotě 38 až 40 °C. K dispozici je také infrasauna a Kneippův chodník.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté si v penzionu užijí spoustu zábavných aktivit. Čeká na ně vnitřní herna i venkovní hřiště s horolezeckou stěnou, pískovištěm, houpačkami a trampolínou. Dále je zde kuličkové hřiště a dětský bazén. V zimě si děti mohou bezpečně zasáňkovat na kopečku přímo u penzionu.

Něco navíc

Aktivní jedinci mohou využít fitness.

Penzion Podskalí

Penzion Podskalí

221 , Teplice nad Metují
Česká republika

Provozuje společnost:
Hana Havalcová Raková IČ: 86676326


+420 608 520 070

penzion.podskali@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Baby friendly
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
30 m
Sjezdovka
2,2 km