Víno na Vysočině? Ano, zavítejte do Vinařství a Hotelu Sádek a kromě polopenze si vychutnáte i víno z místní produkce. Čeká vás řízená degustace s výkladem i prohlídka vinic a sklepů. Za zábavou pak vyrazíte do aquaparku v Třebíči, vstup je v ceně.

O ubytování

Vinařství Sádek je jediné vinařství na Vysočině a najdete ho v obci Kojetice na Moravě. Vzniklo na místě původních panských vinic, které tu byly zřízeny už v 18. století. Nemusíte tedy přímo na jižní Moravu, abyste si vychutnali vína jako Irsay Oliver, Muškát moravský nebo Müller Thurgau. Na výlet se vydejte do Třebíče (10 km) nebo na rozhlednu Mařenka (10 km).

Kde budete spát?

K dispozici je 13 dvou až třílůžkových pokojů vybavených televizi, mini ledničkou, úložným prostorem a WiFi připojením. Ze všech pokojů budete mít výhled na vinici.

Na čem si pochutnáte?

O váš apetit se během pobytu postará místní restaurace, kde se můžete těšit na snídaně formou bufetu a dvouchodové večeře. V létě poseďte na venkovní terase nebo u udírny, kde se často připravují grilované speciality.

Součástí areálu je také vinařský sklep rozdělení na tři části - stylovou vinárnu, vinotéku s boxy a produkční sklep, kde se víno zpracovává. Užijte si řízenou degustaci, při ní víno nejen ochutnáte, ale také se dozvíte něco o jeho přípravě.

Vinařství a Hotel Sádek

Vinařství a Hotel Sádek

Kojetice 169 , Kojetice na Moravě
Česká republika

Provozuje společnost:
Vinařství Sádek s.r.o. IČ: 28357973


602 721 625

lampir.lubomir@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
13 km