Vychutnejte si naplno podhůří Beskyd uprostřed historické obce Hukvaldy. Těšit se můžete nejen na krásnou přírodu a mnoho zajímavostí v okolí, ale také na skvělou polopenzi a wellness s bazénem, vířivkou a saunami, které vám je k dispozici.

Věděli jste, že...?

Původně na místě hotelu stála stará zchátralá budova s bohatou historií. Současný majitel, pan Holub, se ji rozhodl koupit, a i když to stálo nemalé úsilí, již přes 12 let zde se svým synem vedou úspěšný hotel – Hotel Hukvaldy ***.


O ubytování

Rodinný Hotel Hukvaldy *** se nachází ve stejnojmenném městečku pod Moravskoslezskými Beskydami. Hukvaldy jsou známé především coby rodiště hudebního génia Leoše Janáčka a navštívit zde můžete i jeho rodný dům (210 m). Dominantou městečka je potom hrad Hukvaldy (1,6 km), obklopený oborou s daňky. Při cestě na hrad si nezapomeňte pro štěstí pohladit sochu Lišky Bystroušky.

Na výlet se můžete vypravit do blízké Kopřivnice (9 km) se zříceninou hradu Šostýn a Muzeem automobilky Tatra nebo do Štramberka (12,4 km) s dřevěnými roubenkami, zříceninou hradu Strallenberg a minizoo Aqua Terra. Nebo se vyvezte lanovkou na Pustevny (15,4 km), prozkoumejte krasovou jeskyni Šipka a projděte si Lašskou naučnou stezku. V zimě vyrazte na lyže do Ski areálu Palkovice (11,1 km) u Frýdku-Místku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 24 moderních pokojů, které jsou vybaveny televizí a vlastní koupelnou. Ve vybraných pokojích s manželskou postelí se pak můžete těšit také na minibar.

Na čem si pochutnáte?

V nabídce hotelové restaurace najdete chutné pokrmy především z české kuchyně, na své si ale přijdou i vegetariáni. Během roku se také obměňuje zajímavé sezónní menu. V letním období si užijete posezení na slunečné terase.

Kde budete relaxovat?

Na zasloužený relax se těšte do krásného hotelového bazénu s masážními tryskami, protiproudem a dalšími atrakcemi. Součástí wellness je vířivka se vzduchovou i hydro masáží, finská a infra sauna.

Dopřát si můžete i masáže a abyste na dovolené nevypadli z formy, můžete navštívit hotelové fitness.

Hotel Hukvaldy ***

Hotel Hukvaldy ***

Hukvaldy 24 , Hukvaldy
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL HUKVALDY s.r.o. IČ: 25351397


+420 725 174 008

hotelhukvaldy@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,1 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
11 km
Běžkování
22 km