V Hotelu Prom *** vás čekají kromě polopenze, welcome drinku, bazénu, sauny či vířivky i nekonečné možnosti zábavy. Krkonošská příroda je jako stvořená ke spoustě výletů, nedaleko je například středisko Pec pod Sněžkou nebo Špindlerův Mlýn.

O ubytování

Hotel Prom *** najdete na úpatí Černé hory v Krkonošském národním parku mezi dvěma městy - sportovním střediskem Pec pod Sněžkou a Jánskými Lázněmi. Nedaleko (33 km) leží také Špindlerův Mlýn, který je celoročně centrem zábavy a různých sportovních aktivit. Poznávejte okolní hory (například přímo Černou horu včetně fantastické rozhledny, cca 7,3 km), kulturní a historické památky města Trutnov (12 km), nebo relaxujte v Janských lázních (3,6 km). Navštivte také ZOO Dvůr Králové se safari (33 km) či hospital Kuks (33 km). Milovníky zimních sportů potěší, že nejbližší sjezdovky jsou vzdáleny jen 700 m, pod svahy moderního Ski resortu Černá hora (2 km) jste autem za pár minutek.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj HOTEL (16 m²) se nabízí ve variantě Twin s oddělenými jednolůžkovými postelemi, nebo ve verzi s manželským lůžkem. Součástí vybavení pokoje je koupelna se sprchou, satelitní TV, trezor, psací stůl s židlí a WiFi připojení. Ke dvěma lůžkům je do pokoje možné přidat i přistýlku.

Třílůžkový pokoj HOTEL (18 m²) je vybavený 3 jednolůžkovými postelemi a také umožňuje přistýlku, celkově tak ubytuje až 4 osoby. Vybavení je stejné jako u dvoulůžkové varianty, tedy vlastní koupelna se sprchou, pracovní stůl, satelitní televize, WiFi připojení a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je i příjemná restaurace, ve které se servíruje vydatná polopenze.

Kde budete relaxovat?

Hotel Prom *** má také své wellness centrum, takže si po dlouhém dni plném turistiky či výletů můžete odpočinout třeba v bazénu, sauně nebo vířivce.

Něco navíc

Komu ještě zbývá energie, ať navštíví fitness, kde čekají rotopedy, šlapací kola, běžecký pás a skákací míče. K dispozici je kulečník, šipky, ping-pong, stolní fotbal, trampolína, venkovní posezení a pro skupiny také možnost grilování. V zimním období jistě oceníte také lyžárnu.

Hotel Prom ***

Hotel Prom ***

Pietteho nám. 27 , Svoboda nad Úpou
Česká republika

Provozuje společnost:
Penzion Prom spol.s.r.o. IČ: 29396441


+420 499 871 179

info@hotelprom.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
40 m
Aquapark
2,7 km
Sjezdovka
0,7 km
Běžkování
0,7 km