Užijte si romantický pobyt v srdci Evropy v hotelu Modrá stodola ****. V ceně máte snídaně, romantickou večeři s dezertem, privátní wellness s vířivkou i saunou a 20% slevu na bowling. Děti do 5,9 let jsou zdarma.

O ubytování

Hotel Relax park – Modrá stodola **** se nachází v obci Horoměřice na okraji Prahy 6. Nedaleko hotelu leží hned dvě chráněné krajinné oblasti: Kozí hřbety (2 km) a Roztocký háj (4 km), ve kterých objevíte nádhernou přírodu přímo hned za hranicemi metropole. Značené turistické trasy vás zavedou na hrad Okoř (7 km) či zámek Roztoky (6 km). Nejvýznamnější pražské památky jako Pražský hrad (9 km), Karlův most či Staroměstské náměstí (10 km) jsou přitom také snadno na dosah. Za letním osvěžením vyrazte na koupaliště Divoká Šárka nebo k vodní nádrži Džbán (7 km).

Kde budete spát?

Těšte se na moderně vybavený dvoulůžkový pokoj. K vašemu pohodlí ve svém pokoji najdete satelitní televizi, WiFi připojení, lednici, telefon a vlastní koupelnu s fénem a vyhřívanou podlahou. Nechybí ani trezor na cennosti a pracovní stůl s připojením pro počítač.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Modrá stodola vás uchvátí jedinečnou atmosférou kamenné stodoly v moderním pojetí. Její součástí je i posezení u krbu s výhledem na bowlingové dráhy. V letních měsících je v provozu terasa s grilem. V restauraci si ráno vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večer se podávají vynikající servírovaná večeře formou výběru z menu. Posezení v restauraci vám zpříjemní sklenka dobrého vína či točené plzeňské pivo z vlastního chladícího boxu. V hotelovém coctail baru Alcatraz na vás čekají vaše oblíbené klasické drinky i originální signature koktejly.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je privátní wellness s vířivkou a finskou saunou pro dokonalou relaxaci v naprostém soukromí. Dopřát si můžete také profesionální masáž a kosmetické procedury.

Cestujete s dětmi?

Na děti zde čeká venkovní hřiště s trampolínou a lanovým centrem.

Něco navíc

O zábavu bude během pobytu rozhodně postaráno. Přímo v hotelu si můžete zahrát bowling a na zahradě také petanque a croquet.

Relax park Modrá stodola ****

Relax park Modrá stodola ****

Spojovací 918 , Horoměřice
Česká republika

Provozuje společnost:
Relax park Modrá stodola s.r.o. IČ: 05704545


+420 220 406 455

recepce@modrastodola.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
30 km