Vydejte se s rodinou do Krkonoš a ubytujte se pohodlně v Hotelu Lesana ***. Čeká vás chutná polopenze a neomezené wellness s bazénem, vířivkou i saunami. Pro děti je tu skvělá herna a playstation, pro vás je v ceně i hodina kulečníku.

O ubytování

Hotel Lesana *** se nachází v Bedřichově, který je součástí atraktivního horského letoviska Špindlerův Mlýn. Díky své poloze je ideálním výchozím bodem turistiku do všech částí Krkonoš a daleko to není ani do populárních zimních areálů. Dokonalou dovolenou na horách si zde tedy užijete po celý rok.

Přímo ve Špindlerově Mlýně můžete navštívit například Muzeum Lega (2 km), lanové centrum Monkey park (1,5 km), svézt se na bobové dráze, (1,7 km) nebo si užít vodní radovánky v Aquaparku Špindlerův Mlýn (2 km). Na výlet se vydejte například do údolí Bílého Labe (5 km) nebo na Kozí hřbety (7 km) k vyhlídce s panoramatickým rozhledem téměř po celých Krkonoších. Okolím Špindlerova Mlýna vede také několik naučných stezek, například hornická o délce 2 km, Krkonošská tundra dlouhá 5,5 km nebo Labský důl o délce 7,5 km.

Na svazích nedaleko hotelu se rozkládá nejvýznamnější zimní středisko v České republice – Skiareál Špindlerův Mlýn (1 km). Vyzkoušet můžete také další krkonošské lyžařské areály, například v Peci pod Sněžkou či Rokytnici nad Jizerou. Milovníci běžkování si užijí stovky kilometrů upravovaných běžeckých tras. Přímo ve Špindlerově Mlýně se mohou napojit na Krkonošskou magistrálu páteřní běžeckou trasu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve zmodernizovaném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou se sprchou. Součástí vybavení je WiFi připojení, satelitní televize, minibar, telefon, trezor a fén.

Na čem si pochutnáte?

Stylová hotelová restaurace s krbem a venkovní terasou nabízí útulné prostředí a krásný výhled do přírody. Každé ráno pobytu si zde vychutnáte bufetovou snídani. Přes den je pak možné objednávat pokrmy z jídelního lístku, kde najdete specialisty české i mezinárodní kuchyně. Večeře pro hotelové hosty mají opět formu bufetu a skládá se z polévky a několika druhů hlavních chodů. K dispozici je také studený bufet, dětský bufet a dezert.

Kde budete relaxovat?

Součástí aktivní dovolené by měl být také dokonalý odpočinek, který si užijete v hotelovém wellness & spa centru. Jeho součástí je bazén s protiproudem, dětský bazén s vodopádem, vířivka a také finská a parní sauna. Odpočinková zóna disponuje lavicemi z přírodního kamene. Dopřát si můžete také masáže, případně nachytat bronz v soláriu.

Cestujete s dětmi?

V hotelu Lesana se těší také na malé hosty. Na recepci vám zapůjčí vybavení pro děti jako postýlka, chůvička, ohřívačka lahviček či vanička. Připraveny jsou pro ně hned dva skvěle vybavené dětské koutky. Pro starší děti je zde Playstation room. V případě zájmu lze zajistit také profesionální hlídání vašich ratolestí. V létě je v provozu také venkovní hřiště s trampolínou a houpačkami.

Hotel Lesana *** (Krkonoše)

Hotel Lesana *** (Krkonoše)

Bedřichov 93 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

+420 602 110 420

hotel@lesana.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1,6 km
Sjezdovka
0,8 km
Běžkování
3 km