Zavítejte do oblíbeného krkonošské střediska a ubytujte se v centru v Pensionu Katka Harrachov. Čekají vás pohodlné pokoje, domácí kuchyně v rámci polopenze i sleva na další konzumaci v restauraci. Blízko je to například k Mumlavským vodopádům.

O ubytování

Pension Katka Harrachov se může chlubit naprosto skvělou polohu v centru Harrachova. Anenské údolí budete mít na dosah ruky (600 m), stejně tak dětský park s lanovou dráhou. Prozkoumat okolní přírodu a hory můžete za každého počasí, projděte si třeba trasu od Čertovy hory přes Studenovské pláně, Ručičky až na Dvoračky. Zkuste dojít třeba i na rozhlednu Štěpánka (12 km) a za horšího počasí se vydejte kousek za hranice do lázní Cieplice (26 km). V zimě je to zde ráj pro lyžaře i běžkaře, nejbližší sjezdovka se nachází již 250 metrů od hotelu a přímo okolo hotelu vede Krkonošská magistrála známá všem běžkařům.

Kde budete spát?

Po každém výletě na vás bude čekat útulný pokoj s televizí vlastní koupelnou se sprchou, kde si skvěle odpočinete po náročném dni plném turistiky, výletů či lyžování.

Na čem si pochutnáte?

Součástí pensionu je restaurace, která se pyšní domácí kuchyní. Každé ráno se zde podávají snídaně formou bufetu (8:00 - 9:00 hodin). Těšte se také na večeři, která probíhá formou "all you can eat" polévky (19:00 - 20:00 hodin). Během večeří, ale i hodinu po nich, si tu také dopřejte nápoje, které jsou formou all inclusive.

Pension Katka Harrachov

Pension Katka Harrachov

Harrachov 634 , Harrachov
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL Harrachov s.r.o. IČ: 03623092


+420 702 461 696

iharrachov@email.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,5 km