Užijte si skvělou dovolenou ve vesničce Josefův Důl v Hotelu Perla Jizery ***. Těšte se na ubytování s bohatou polopenzí a se spoustou turistických tras i cyklostezek v okolí. Připlatit si můžete vstup do finské sauny.

O ubytování

V malebné vesničce Josefův Důl najdete nově zrekonstruovaný Hotel Perla Jizery ***, který je obklopen krásnou přírodou. Přímo za ním protéká řeka Kamenice a v okolí najdete spoustu turistických tras i cyklostezek. Mezi turistické cíle hodné navštívení se řadí například vodní nádrž Josefův důl (2,5 km) či Protržená přehrada Desná (7,6 km).

K nejbližšímu lyžařskému vleku skiareálu Josefův Důl to budete mít méně než 200 metrů. Další skvělé možnosti zimních sportů nabízí lyžařská střediska Bedřichov (7 km), Harrachov (22 km), Rokytnice nad Jizerou (30 km) a Tanvaldský Špičák (6 km). Milovníci běžkování se zase mohou snadno napojit na Jizerskou magistrálu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji Standard s vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou, LCD TV, rádiem a ledničkou. Pokoje mohou být vybavené manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky. Z oken některých pokojů se můžete kochat krásným výhledem na hory nebo na řeku. K dispozici jsou také třílůžkové pokoje Standard.

Čtyřlůžkové pokoje Family jsou ideální pro rodiny se dvěma dětmi, jsou prostorné a najdete v nich 2 manželské postele.

K dispozici jsou také dvou a třílůžkové pokoje typu Superior. Ty mají kromě vybavení, které najdete ve standardním dvoulůžkovém pokoji, navíc také rozkládací pohovku. Tu lze využít jako přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno vás čeká bohatá snídaně formou bufetu v hotelové restauraci. Vychutnáte si tu i skvělé obědy a večeře, kterým dodá romantický nádech oheň plápolající v krbu. Večer si můžete dát skleničku na baru.

Kde budete relaxovat?

Odpočinete si zde ve srubu s finskou a ruskou saunou, který se nachází přímo v hotelovém areálu.

Cestujete s dětmi?

Děti potěší přítomnost dětského koutku.

Něco navíc

V létě můžete využít také krytý altán s grilem.

Hotel Perla Jizery ***

Hotel Perla Jizery ***

Josefův Důl 187 , Josefův Důl
Česká republika

Provozuje společnost:
KFKS GASTRO s.r.o. IČ: 29059682


+420 606 02 0975

rezervace@hotel-perla-jizery.cz

Check In
15:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od jezera
1,8 km
Zastávka
2,2 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,2 km