Vydejte se na dovolenou do Beskyd a ubytujte se v Hotelu Na Dolině *** jen kousek od známých Pusteven. V ceně máte vynikající polopenzi i privátní odpočinek ve venkovním wellness (vířivka, sauna) s láhví sektu. Užít si můžete i výstup na Radhošť.

O ubytování

Hotel Na Dolině *** stojí v klidném prostředí Beskyd v obci Trojanovice, uprostřed lesů a na úpatí posvátné hory Radhošť. Nedaleko hotelu najdete města Rožnov se známým skanzenem (10 km) i Frenštát pod Radhoštěm (5 km). Jen 5,2 kilometrů to budete mít k dolní stanici lanovky, která vás dopraví na hřeben Beskyd - ke známým Pustevnám.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 6 prostorných dvoulůžkových pokojů kategorie Standard nebo Exclusive s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. Každý pokoj je vybaven nábytkem z masivu - manželskou postelí se špičkovou matrací Magniflex pro kvalitní spánek, psacím stolem a nechybí ani satelitní TV. Dále je tu pohovka, která poslouží jako plnohodotné lůžko pro třetí osobu.

Každý pokoj je jedinečně vyzdoben, ve všech také najdete originální obrazy od místního malíře. Pokoje Exclusive jsou situovány k lesu a mají nádherný výhled na Radhošť, některé mají balkón či terasu.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je také restaurace, kde si v příjemném valašském interiéru můžete pochutnat na pokrmech tradiční české a moravské kuchyně. Zahrát si zde můžete kulečník.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku poslouží venkovní wellness se saunou ukrytou ve stylovém sudu a s horkou vířivkou. K aktivní relaxaci jsou tu potom tenisové kurty - v létě tři antukové, v zimě pak dva v nafukovací hale.

Hotel Na dolině ***

Hotel Na dolině ***

Trojanovice 112 , Frenštát pod Radhoštěm
Česká republika

Provozuje společnost:
MVDr. Petr Lehnert IČ: 41051718


+420 605 111 715

info@nadoline.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
2 km
Sjezdovka
5 km