V Jizerských horách si užijete výlety po okolí i následnou relaxaci ve wellness. Skvělé zázemí poskytne ubytování v Amantis Vital Sport Hotelu *** s polopenzí a welcome drinkem. V ceně kupónu je pobyt pro 2 dospělé a 1 či 2 děti do 18 let.

O ubytování

Amantis Vital Sport Hotel *** se nachází v srdci nádherné přírody CHKO Jizerské hory nedaleko obce Desná. Díky nadmořské výšce 967 m n. m. poskytuje hotel krásný výhled do údolí a je perfektní destinací pro aktivní dovolenou po celý rok.

V okolí hotelu vede spousta turistických a cyklistických tras, kde si na své přijdou jak rekreační, tak vrcholoví sportovci. Nedaleko se rozkládá například Přírodní památka Černá Desná (3,5 km), jejíž součástí jsou četné vodopády. Za krásnými výhledy se vydejte na nedaleké rozhledny: Světlý vrch (5 km), Tanvalský Špičák (5,4 km) nebo Maják Járy Cimrmana (6, 8 km). Unikátním rašeliništěm Jizerky (9,6 km) vás provede naučná stezka. Místem příjemných procházek je nedaleká vodní nádrž Souš (2 km), která se díky zákazu koupání a rybolovu pyšní průzračně čistou vodou.

Skvělým cílem pro celodenní výlet je rekreační středisko Harrachov (12 km), kde můžete navštívit muzeum skla a Ski muzeum, zajezdit si po bobové dráze nebo se nechat vyvézt lanovkou na Čertovu horu.

V nedalekém Jablonci nad Nisou (18 km) láká během léta vodní nádrž Mšeno (21 km) s parádními podmínkami pro koupání na několika písčitých nebo travnatých plážích. Po celý rok můžete na malebné centrum města shlédnout z vyhlídkové radniční věže (22 km) nebo si prohlédnout expozice muzea hraček či muzea skla a bižuterie.

Během zimy můžete krásy Jizerských hor objevovat po mnoha kilometrech běžeckých tras všech úrovní obtížnosti. Nejbližší lyžařský areál Černá Říčka je vzdálen pouze 3,5 km. Perfektní podmínky pro lyžaře dále nabízejí i oblíbené ski areály na Tanvaldském Špičáku (12 km), v Harrachově (12 km), v Rokytnici nad Jizerou (21 km) nebo ve Sklářské Porubě (25 km) na polské straně Krkonoš.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou vybaveném WiFi připojením, televizí a telefonem.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu se nachází moderní restaurace s krbem, kde si pochutnáte na samých dobrotách. Každé ráno se posilníte při bohaté snídani ve formě bufetu. Přes den je pak možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku. Dvouchodová večeře pro hotelové hosty se skládá z polévky a hlavního chodu, který je možné si vybrat z menu. Součástí restaurace je také lobby bar, kde si vychutnáte svůj oblíbený nápoj.

Kde budete relaxovat?

Kromě toho, že je hotel zasazen do malebného horského prostředí s mimořádně čistým vzduchem, si zde dokonale odpočinete také díky modernímu hotelovému wellness. Jeho součástí jsou vnitřní relaxační bazén, vířivky a Kneippova lázeň. Prohřát se můžete ve finské, bio a parní sauně. Samozřejmostí je také odpočinková zóna s lehátky. K dispozici jsou zde také profesionální masérky se širokou nabídkou masáží.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici dětský koutek i venkovní hřiště.

Něco navíc

V areálu hotelu je nohejbalové hřiště a posezení u ohniště a grilu.

Amantis Vital Sport Hotel ***

Amantis Vital Sport Hotel ***

Na Novině 401 , Desná
Česká republika

Provozuje společnost:
Amantis CZ s.r.o. IČ: 26774852


+420 608 737 730

info@amantis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
2,5 km
Zastávka
2 km
Sjezdovka
3,5 km