Vydejte se na dovolenou do Krušných hor a ubytujte se v Hotelu Sv. Hubert ***, ten leží v centru populárního městečka Boží Dar. Těšte se na chutnou polopenzi, ale také na bohaté možnosti výletů do přírody, za historií či do 2 km vzdáleného Německa.

O ubytování

V samotném centru oblíbeného krušnohorského městečka Boží Dar najdete Hotel Sv. Hubert ***, který je ideálním výchozím bodem na toulky během vaší dovolené. Užijte si tu turistiku či cykloturistiku za přírodními i historickými krásami. Na výlet můžete vyrazit také do Německa, které je vzdálené pouhé 2 kilometry. A lyžování? Toho si zde užijete až až, ski areál Boží Dar najdete jen 300 m od hotelu a ski areál Klínovec pak 650 m.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 11 útulně zařízených pokojů, které mají možnost přistýlky či dětské postýlky. Každý pokoj má pohodlnou postel, satelitní televizi, WiFi připojení a samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou či vanou.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na chutnou polopenzi, která se podává v hotelové restauraci zařízené v mysliveckém stylu - bufetové snídaně a jednochodové večeře. Dát si tu můžete také něco dobrého na oběd. Na výběr jsou různé české i mezinárodní speciality.

Hotel Sv. Hubert ***

Hotel Sv. Hubert ***

Boží Dar 22 , Boží Dar
Česká republika

Provozuje společnost:
ROZI group s.r.o. IČ: 07568568


+420 607 343 804

hubert55555@seznam.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
55 m
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,3 km