Chcete si užít aktivní dovolenou plnou turistiky a cyklistiky v krásné přírodě? Vyrazte do Krušných hor a ubytujte se v Hotelu Boží Dar - Excalibur ***, v ceně máte také polopenzi, vstup do muzea, zapůjčení map a úschovnu nebo servis kol.

O ubytování

Hotel Boží Dar - Excalibur *** vás přivítá v samotném srdci Krušných hor, v městečku Boží Dar. Celý hotel byl v nedávné době rekonstruován, aby pokoje i restaurační část vyhovovaly požadavkům i těch nejnáročnějších hostů.

Pro zimní sporty se v okolí nachází několik sjezdovek různých obtížností, včetně těch pro děti, a také desítky kilometrů běžeckých tras. Jen 290 m od hotelu najdete Areál Novako, o kus dál leží Ski areál Boží Dar (500 m). Pro opravdové milovníky zimních sportů je tu potom Skiareál Klínovec (6,7 km) se 47 km sjezdovek, U rampou, snowparkem s překážkami a 30 km běžeckých tratí.

V létě se zmíněný Areál Novako mění na rodinné centrum s horskými kárami, koloběžkami a Dětským světem plným atrakcí, jako je bludiště, skákací hrady, prolézačky, lanová dráha aj. Projít si v okolí můžete i stezky jako Ježíškovu cestu (500 m) či Rašeliniště (1 km), nebo otestujte cyklistické trasy i upravené pěší stezky pro oblíbený Nordic Walking.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování celkem v 15 pokojích a 2 apartmánech. Pokoje jsou vybavené dřevěním nábytkem, TV a koupelnou se sprchou a WC.

  • Malý dvoulůžkový pokoj měří 12 m² a je vybavený oddělenými jednolůžkovými postelemi a šatní skříní.

  • Větší dvoulůžkový pokoj má plochu 16 m² a najdete v něm manželskou postel, stůl s židlemi a šatní skříň.

  • Třílůžkový pokoj o ploše 22 m² nabídne manželskou postel a samostatné jednolůžko, navíc má ještě posezení s malou pohovkou a křeslem.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu si pochutnáte ve stylové restauraci Excalibur, kterou zdobí úctyhodná sbírka historických zbraní, snad dokonce i meč Excalibur. Na jídelním lístku najdete široký výběr tradičních českých jídel i pokrmy mezinárodní kuchyně.

Hotel Boží Dar - Excalibur ***

Hotel Boží Dar - Excalibur ***

Boží Dar E38 , Boží Dar
Česká republika

Provozuje společnost:
Olga Truhlářová IČ: 73378127


353 815 129

hotelbozidar@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
24 km
Zastávka
100 m
Aquapark
30 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,3 km