Lázně Libverda spojují krásnou kolonádu s léčivými prameny a možnosti turistiky v Jizerských horách. Užijte si obojí s ubytováním v Penzionu Montána, a navíc si ještě vyberte wellness proceduru pro zpříjemnění vaší dovolené. K chuti přijde polopenze.

O ubytování

Penzion Montána se nachází v půvabném podhůří severního úpatí Jizerských hor v obci Lázně Libverda. Přijeďte se sami přesvědčit o mimořádných účincích lázeňského pobytu na horách na vaše tělo i mysl.

Díky poloze v klidné okrajové části lázní je hotel ideálním výchozím bodem pro výpravy po krásách ve městě i v přírodě. Srdcem Lázní Libverda je kolonáda s klasicistními a empírovými lázeňskými pavilony (700 m), kde ochutnáte zdejší minerální prameny: Mariin, Vilemínin, Eduardův, Josefinin, Bierbon a Hubertův.

Během pobytu doporučujeme navštívit unikátní restauraci Obří sud, která je opravdovou raritou. Budova, jak už název napovídá, má tvar obrovského sudu o délce 14,15 m, výšce 11,4 m a šířce 10,5 m. Kromě vynikajícího jídla si zde vychutnáte také jedinečný výhled na celé panorama hlavního hřebene Jizerských hor.

Okolím penzionu vede spousta značených tras pro pěší i cyklistické výlety. Zamířit můžete například na vrchol Smrk s oblíbenou rozhlednou (8 km), k žulovým skalám Kočičí kameny (2,4 km) s via ferratou, na vyhlídku Paličník (7,5 km) nebo k vodopádu Černého potoka (6,8 km). Milovníci dějin se mohou vypravit například na hrad a zámek Frýdlant (10 km), ke zřícenině hradu Hamrštejn (25 km), na hrad Grabštejn (37 km) a na zámek Lemberk (42 km).

Pěkným výletním cílem je také pouhých 24 km vzdálené město Liberec. Zde je k vidění například neorenesanční radnice, zámek Liberec, rozhledna Liberecká výšina a spousta historických budov (budova Spořitelny, kavárna Pošta, Liebiegova vila, budovy oblastní galerie a krematoria). O celodenní vyžití pro celou rodinu se postará zábavní park Centrum Babylon, vědecko-zábavní centrum s planetáriem iQLANDIA nebo liberecká zoo se vzácnými bílými tygry.

Za zimními radovánkami můžete vyrazit na svahy hned několika lyžařských středisek. Skvělé zázemí nabízí například Ski areál Bedřichov (33 km), Ski areál Severák nebo Ski areál Josefův Důl (42 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z skromně, ale komfortně zařízených pokojů, které vám poskytnou příjemné zázemí po celý pobyt. Vždy budete mít k dispozici vlastní koupelnu s toaletou a sprchovým koutem. Spolehnout se můžete i na bezplatné WiFi připojení.

Na výběr jsou tyto možnosti:

  • Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, posezením, šatní skříní, televizí pro dlouhé večery a výhledem do okolní zeleně.

  • Třílůžkový pokoj s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem. Součástí vybavení je posezení, šatní skříň a televize. S oken se pokocháte výhledem do přírody v okolí.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí penzionu se nachází příjemná jídelna, ve které se servírují bohaté snídaně ve formě bufetu a lahodné večeře o dvou chodech pro ubytované hosty.

Občerstvení si podle chuti můžete připravit i sami, k dispozici je totiž společná kuchyňka se základním vybavením.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem zamiřte do malého wellness centra přímo v penzionu, kde je pro váš jedinečný relax připravena vířivka, sauna a relaxační zóna.

Hýčkání si dopřejte také v podobě masáže nebo kosmetické procedury v partnerském salóně v Hejnicích (2 km). Zajít si sem lze na relaxační masáž, masáž hlavy, Browsova masáž, lifting obličeje nebo hloubkové ošetření pleti.

Penzion se zároveň nachází nedaleko lázní s kolonádou, a tak o příležitosti k relaxu rozhodně nebude nouze.

Penzion Montána

Penzion Montána

Lázně Libverda 71 , Lázně Libverda
Česká republika

Provozuje společnost:
Lenka Úžasná IČ: 44784015


+420 605 430 543

montana.libverda@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
14 km
Běžkování
14 km