Vychutnejte si spojení atmosféry vyhlášeného lázeňského města Mariánské Lázně a pohodlí, které nabízí místní wellness Hotel Krakonoš ***. Těšte se na snídani či polopenzi, vstup do bazénu i solné jeskyně, slevy i na léčebnou proceduru dle výběru.

O ubytování

Hotel Krakonoš *** stojí v klidné lokalitě nedaleko centra Mariánských Lázních. Ubytujete se v obklopení svěží zeleně, která přímo vybízí k příjemné rekreaci ať už s partnerem, nebo s rodinou. Před hotelem se nachází park s možností příjemného posezení na lavičkách, který se nazývá "Sochařský pohádkový ráj". V okolí najdete také nespočet výletních cílů, které budou příjemným zpestřením vaší relaxační dovolené.

Centrum Mariánských Lázní se rozprostírá necelé tři kilometry od hotelu a jeho návštěva je při pobytu v Hotelu Krakonoš téměř povinností. Uchvátí vás nádherná Zpívající fontána (2,9 km) s přilehlou kolonádou Maxima Gorkého, která se pyšní unikátní litinovou konstrukcí z 19. století. Prohlédnete si secesní domy v lázeňské čtvrti a impozantní lázeňské pavilony. Co stavba, to klenot. Procházka po centru Mariánských Lázní pro vás bude nezapomenutelným zážitkem, ať už vás kroky zavedou kamkoliv.

Své zdraví utužíte pitnou kúrou. Dopřejte si třeba léčivou sílu Křížového nebo Rudolfova pramene. Energii vám dodají i procházky po kolonádě a parcích, které poskytují příjemné místo k odpočinku. Zdejší klid, ticho a pohodová atmosféra působí blahodárně na tělo i na duši. Mariánské Lázně navíc v nedávné době získaly titul klimatických lázní, a k léčení tak nyní využívají komplexní zdroje – minerální uhličitou vodu, přírodní CO2 pro plynové obálky a injekce, peloidy a nyní i klima.

O zajímavá místa není nouze ani mimo centrum. Vydejte se do přírody do Obůrky Hvozd (300 m) nebo na rozhlednu Hamelika (1,1 km). S dětmi navštivte Park Boheminium (250 m) s miniaturami slavných staveb anebo se vydejte za hranice města – na hrad Loket (39 km) či do Karlových Varů (43 km). V zimě vás jistě potěší možnost lyžování ve Ski resortu Mariánky (2 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v dvoulůžkovém pokoji či apartmánu s praktickým a komfortním vybavením. Vzdušnost pokoji dodávají velká francouzská okna s hezkým výhledem. Vždy vám bude k dispozici vlastní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, toaletou a fénem. Spolehnout se můžete také na bezplatné připojení k WiFi a cennosti vám rádi uschovají v hotelovém trezoru.

  • Dvoulůžkový pokoj (2+0) je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Součástí pokoje je příjemné posezení, psací stůl, televize, šatní skříň a lednička.

  • Apartmán (4 + 0) má manželskou postel a rozkládací pohovku, na které se vyspí další dvě osoby. Jde tak o ideální ubytování pro celou rodinu. Dále je součástí vybavení posezení, psací stůl, televize, šatní skříň s dostatkem prostoru a lednička.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace je situována do přízemí hotelu, odkud je příjemný výhled do zahradní zeleně. Pokud se chcete občerstvit a relaxovat v přírodě, můžete tak učinit na hotelové terase, která k tomu přímo vybízí.

Pochutnáte si na české kuchyni a vybraných specialitách. Podávají se obědy a večeře výběrem z menu nebo jako součást balíčku. Do prostor restaurace zavítáte i na snídani, která se servíruje formou teplého a studeného bufetu.

Kromě skvělé hotelové kuchyně je pro hosty připraven Lobby bar, kde se nonstop podávají alkoholické i nealkoholické nápoje. Zajděte si sem na skleničku a oslavte bezstarostné dovolenkové dny.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum se solnou jeskyní a vnitřním bazénem s protiproudem, ze kterého můžete pozorovat klidnou krajinu za okny.

Hotel Krakonoš je nestátním zdravotnickým zařízením. To znamená, že si zde vyberete z široké nabídky nejrůznějších procedur, navíc je tu k dispozici lékař a rehabilitační personál.

A jaké procedury jsou na výběr? Třeba plynové uhličité zábaly, inhalace, podvodní masáže, elektroléčba, perličkové koupele, magnetoterapie, parafín, infrasauna a samozřejmě spousta masáží. Vyzkoušíte si zde i tzv. ichtioterapii s rybičkami, které vám pomohou s příznaky kožních nemocí.

Hotel Krakonoš *** Mariánské Lázně

Hotel Krakonoš *** Mariánské Lázně

Mariánské Lázně 660 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Krakonoš s.r.o. IČ: 25219863


+420 354 622 624

info@hotelkrakonos.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 230 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 120 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
2,7 km
Zastávka
1,9 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
2 km