Objevte kouzelnou přírodu Moravskoslezských Beskyd a ubytujte se v rodinném penzionu U Veterána. Těšte se na polopenzi, welcome drink, láhev kvalitního vína a možnost úschovy kol. V blízkosti najdete hned několik ski areálů a dalších atrakcí.

O ubytování

Rodinný Penzion U Veterána se nachází v malebné krajině na úpatí Moravskoslezských Beskyd, na pomezí menšího městečka Frenštátu pod Radhoštěm a horské obce Trojanovice. Díky své poloze je penzion ideálním výchozím bodem jak pro turisty, tak i pro milovníky zimních sportů. Vydejte se ve Frenštátě naučnou stezkou Beskydské nebe (3 km), vyjeďte lanovkou z Trojanovic na nejznámější poutní místo Pustevny (6 km) či navštívit Valašský skanzen v Rožnově pod Radhoštěm (11,1 km). Cyklostezek, turistických tras, běžkařských stop i sjezdovek najdete v okolí požehnaně, například lyžařské středisko Pustevny je vzdáleno 6 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně zařízených pokojích s TV, internetem, malou ledničkou a vlastní koupelnou. Do většiny pokojů lze umístit přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si můžete pochutnat na krajových specialitách i na neobvyklých pokrmech různých světových kuchyní. Přes letní sezónu se těšte na grilované dobroty, které zapijete nejlepším pivem v kraji - Radegastem. O spokojenost hostů se v restauraci starají zkušené šéfkuchařky, pro které je vaření vášní.

Penzion U Veterána

Penzion U Veterána

Markova 651 , Frenštát pod Radhoštěm
Česká republika

Provozuje společnost:
U Veterána s.r.o. IČ: 05111293


+420 777 021 380

info@uveteranafren.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
24 km
Sjezdovka
8,2 km