Užijte si dovolenou ve vyhlášených českých lázních. Penzion Hortenzie vám kromě ubytování nabízí i polopenzi, víno, posezení v orientální restauraci, úschovu kol a dvouhodinový vstup do Aquafora s vyhřívanými bazény i celoroční venkovní vířivkou.

O ubytování

Penzion Hortenzie leží v klidné části Františkových Lázní, světoznámých lázních v empírovém a klasicistním stylu. Jako všechna města našeho lázeňského trojúhelníku na západě České republiky nabízí toto městečko krásnou kolonádu (1,6 km), anglické parky a městské sady (1,3 km a dále), prameny (např. Pramen Glauber II vzdálen 1,7 km), množství kaváren a cukráren a klidnou, lázeňskou atmosféru. Můžete také navštívit Aquapark Aquafórum (2 km) či romantickou ne-rozhlednu Salingburg (2,9 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlných pokojích se satelitní televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou. Většina pokojů má i ledničku.

Na čem si pochutnáte?

Místní stylová restaurace je otevřená čtvrtek - neděle od 11:30 do 21:00 hodin a nabízí to nejlepší z tradičních českých specialit. V ceně balíčku máte polopenzi, takže si tyto lahůdky určitě vychutnáte.

Penzion Hortenzie

Penzion Hortenzie

Družstevní 335 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Miroslav Heckel IČ: 10049789


+420 731 446 540

heckel.m@seznam.cz

Check In
14:00 - 17:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 60 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
1,3 km
Zastávka
80 m
Aquapark
2 km
Sjezdovka
17 km