Odpočiňte si od každodenního ruchu uprostřed malebné přírody jižní Moravy. V Hotelu Filipov *** u vesnice Javorník vás čeká pohoda, klid i oddech v sauně, vířivce a bazénu. Užijete si i vstup do posilovny a chutnou polopenzi.

O ubytování

Wellness hotel Filipov *** se nachází na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty obklopen lesy, potoky a studánkami. Těšte se na odpočinek v nádherném prostředí, kde prožijete parádní sportovní i romantickou dovolenou. V zimním období oceníte 500 m vzdálený Ski Filipov, po celý rok pak blízkost rodinného pivovaru Janáček (28 km) v Uherském Brodě, Kuželovského mlýna (7,3 km) a z historických památek pak Zámek Veselí nad Moravou (20 km) či Hrad Buchlov (43 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokojích vybavených TV, připojením k internetu a vlastní koupelnou s WC a vanou nebo sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Najdete zde také restauraci, která nabízí pestrý výběr kulinářských specialit a širokou nabídku vynikajících vín místní produkce. V hotelu je i salonek s krbem, kam se můžete uchýlit k odpočinku.

Kde budete relaxovat?

Vychutnejte si poklidnou atmosféru hotelového wellness centra, kam máte neomezený vstup po celou dobu pobytu (otevřeno od 11:00 do 20:00 hodin). Načerpejte novou energii ve vířivce, nebo finské sauně (denně od 17:00 do 20:00 hodin), vnitřní bazén je dočasně uzavřen. Hotel se pyšní i bohatou nabídkou masáží. Za příplatek tak můžete ulevit třeba svým zádům a zrelaxovat se po náročných dnech.

Něco navíc

Využívat můžete i prostory posilovny.

Hotel Filipov ***

Hotel Filipov ***

Filipovo údolí 44 , Javorník
Česká republika

Provozuje společnost:
NATURO-PROMENANTE s.r.o. IČ: 26222345


+420 518 382 126

info@hotel-filipov.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Sjezdovka
1,4 km