Dopřejte si jedinečný zážitek v podobě pobytu na Zámečku Kaliště *** s polopenzí, která se podává ve stylové restauraci. Těšte se také na láhev vína, infrasaunu a zapůjčení koloběžek. V zámečku najdete i vinárnu s krbem a udírnou ukrytou v kapli.

O ubytování

Užijte si jedinečný pobyt v Zámečku Kaliště ***, který je postaven v loveckém stylu. Najdete ho na břehu řeky Sázavy v Posázaví v regionu Ladův kraj a jen 25 minut jízdy od Prahy. Přímo okolo Zámečku Kaliště vede cyklostezka Ladovým krajem.

V okolí Zámečku na vás čeká také spousta výletních cílů. Nadšení historici mohou vyrazit na zámek Český Šternberk (20 km), Štiřín (26 km) či Konopiště (27). Za poznáním se vydejte do hvězdárny Ondřejov (6 km) a automuzea Svět Škodovek (9,8 km), nebo si projděte naučnou stezku Krásné Vyhlídky, která vás seznámí s půvaby místního kraje.

V létě se osvěžíte v Jevanském rybníku (16 km) nebo na koupališti Bioska (18 km), po celý rok vám pak budou otevřené brány aquaparku Aquapalace Praha (24,4 km), který je největší svého druhu ve střední Evropě a kromě vodní zábavy si zde užijete také rozsáhlý saunový svět se 14 druhy saun.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 11 pokojů s komfortním vybavením, interiérem laděným do hřejivých barev a dřevěnými podlahami, díky kterým pokoje působí útulným dojmem. V každém pokoji je také WiFi připojení, televize a vlastní sociální zařízení.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybaven manželskou postelí z přírodního masivu. V klidu je navíc stůl s židlemi k posezení.

  • Třílůžkový pokoj je vybavený jednou manželskou a jednou samostatnou postelí, obě jsou z přírodního masivu. Nechybí stůl a židle.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci si pochutnáte na tradiční české kuchyni, večer pak můžete posedět v zámecké vinárně s krbem. V létě je k dispozici zahrádka se zámeckou kaplí, kde je umístěna udírna a gril. Toužíte po romantice? Dopřejte si večeři u kulatého stolu v intimní atmosféře, kterou nabízí zámecká věž.

Kde budete relaxovat?

V létě je k dispozici venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou. Přímo na pokoji můžete relaxovat při masáži, kterou je možné doobjednat.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici dětské hřiště se spoustou atrakcí – skluzavky, kolotoč, pískoviště, domeček, indiánsky stan.

Něco navíc

Dospělé zase jistě nadchne sportovní hřiště, kde si mohou zahrát badminton, stolní tenis, nohejbal či košíkovou. V areálu hotelu najdete také Muzeum zemědělských strojů, které si můžete zdarma prohlédnout.

Zámeček Kaliště ***

Zámeček Kaliště ***

Poddubí 55 , Kaliště
Česká republika

+420 603 543 629

nazamecku.provoz@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
14 km
Běžkování
14 km