Užijte si wellness pobyt v Hotelu Jana **** a hýčkejte své tělo i duši v saunách, vířivce nebo ve vodní jeskyni, čeká na vás také vynikající polopenze. Nezapomeňte přibalit kola, balíček je jako stvořený pro cyklisty.

O ubytování

Hotel Jana **** najdete v náruči zeleně na okraji města Přerov, vedle areálu tenisového klubu 27 tenisovými kurty, krytou multifunkční tenisovou halou, beachvolejbalovým hřištěm a golfovým odpalištěm. Vedle hotelu navíc vede vyhlášená cyklostezka Bečva s celkovou délkou 152 km. Lokalita je proto ideální pro sportovce a milovníky pestrých výletů, na své si ale přijdete i pokud toužíte po klidu a relaxu ve wellness.

Přímo v Přerově nevynechte muzeum Jana Ámose Komenského (1,7 km), krásný park Michalov (1,2 km) i s okolními lagunami nebo si zajděte zaplavat do městského bazénu (2,1 km). Načerpat síly do přírody si zajděte do přírodní rezervace Žebračka (2,4 km) s pozůstatky lužního lesa, která je součástí naučné stezky Přerovským luhem. Zajímavá je také naučná stezka Předmostím až do pravěku s 9 zastaveními.

Na výlet můžete vyrazit na zámek Lešná (34 km) s přilehlou zoologickou zahradou nebo do Olomouce (25,4 km), krásného historického města s bohatým vyžitím. K návštěvě zve takéměsto Kroměříž (23 km) s památkami UNESCO, Rožnov pod Radhoštěm (62 km) s Valašským muzeem a skanzenem Valašská dědina nebo Svatý Hostýn (25 km) s baziliku Nanebevzetí Panny Marie, větrnou elektrárnou a vyhlídkovou věží.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném dvoulůžkovém pokoji typu Comfort. Pokoje Comfort měří 22 m² a většinou jsou vybavené 2 oddělenými lůžky (manželská postel je možná dle kapacit, vyžádejte si ji v poznámce při objednávce), LCD SAT televizí, telefonem, trezorem, WiFi připojením a vlastní koupelnou s vanou či sprchovým koutem, fénem a kvalitní kosmetikou.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete i na skvělé gastronomické zážitky. Restaurace Fontána nabízí domácí i mezinárodní kuchyni s důrazem na kvalitu používaných surovin. Bohaté snídaně formou bufetu se podávají v restauraci Haná s výhledem do zeleně. Ve vinotéce ochutnáte skvělá vína z Moravy i ze světa a k posezení poslouží zimní zahrada a letní terasa.

Kde budete relaxovat?

Odpočiňte si v hotelovém wellness centru, kde na vás čeká:

  • Venkovní bazén s vodními atrakcemi
  • Vířivka s hydromasáží
  • Saunový svět s finskou saunou, sennou saunou, aroma bio saunou, aroma párou a solnou párou
  • Kneippův chodník, tropické sprchy, ledová studna, vodní jeskyně a sluneční louka
  • Pestrá nabídka masáží

Něco navíc

Zabavíte se také při hře bowlingu, biliardu, ping-pongu a šipek nebo na tenisovém kurtu. V hotelu si navíc můžete půjčit kolo nebo koloběžku na výlet.

Hotel Jana ****

Hotel Jana ****

Koliby 2 , Přerov
Česká republika

+420 581 833 111

hotel@hotel-jana.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 350 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 80 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
2,2 km