Pobyt pro milovníky vína v Penzionu Sluneční Dům jen 400 m od Lednicko-valtického areálu. Těšte se na degustaci 5 vzorků místních vín s výkladem a prkénkem se sýry a uzeninami. Každé ráno vás čeká snídaně, navíc je v balíčku sleva do Aqualandu.

O ubytování

Vydejte se na vinařský pobyt do Penzionu Sluneční Dům, který stojí přímo v Lednici a jen 400 metrů od Lednicko-valtického areálu a 750 metrů od Lednického zámku. K vyhlídkové věži Lednická kolonáda to budete mít jen 1,2 km a k Rybničnímu zámečku u tří rybníků se projdete jen 2,1 km.

Celý Lednicko-valtický areál i s okolím je opravdu krásné prostředí k rekreaci po celý rok. Vyrazit můžete na klidnou procházku nebo plavbu lodičkou. Na svých toulkách svěží zelení narazíte na menší zajímavé stavby, jako je minaret (2,5 km), Janův hrad (2,6 km) nebo římský akvadukt (1,9 km).

Zavítejte rovněž k pohádkovému zámku Valtice (8,1 km), který vás zaujme honosnou architekturou. Absolvovat můžete prohlídku interiéru, procházku rozkvetlým zámeckým parkem nebo návštěvu voňavé bylinkové zahrady. Naplánujte si výlet i k vinařskému Mikulovu se zámkem a Svatým kopečkem (14 km) nebo k vodní nádrži Nové Mlýny (12 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 8 komfortních, dvou až čtyřlůžkových pokojů. Každý pokoj je laděn do jiné barvy, má vlastní koupelnu se sprchou a WC, televizi, klimatizaci, WiFi připojení i ledničku.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu se servírují bohaté snídaně formou bufetu s kávou, výběrem čajů, kakaem, mlékem, ovocnými džusy a čerstvým pečivem. Nechybí ani šunka, sýry, párky, vejce, domácí pomazánky a džemy, koláče, med, jogurt. Po předchozí domluvě je možné nabídku přizpůsobit také potřebám vegetariánů, veganů a hostů s dalšími dietními omezeními.

K posezení vám poslouží i zimní zahrada s terasou, krbem a grilem a v neposlední řadě původní vinný sklípek s možností degustací. Využít navíc můžete i vybavenou společnou kuchyňku ve 2. patře.

Kde budete relaxovat?

V létě si odpočinete a nachytáte bronz u venkovního bazénu s lehátky. Objednat si můžete také masáž nebo kosmetickou proceduru.

Cestujete s dětmi?

Za terasou je zahrada s houpačkou a pískovištěm, děti tak budete mít pod dohledem a vy si můžete dát v klidu třeba sklenku vína nebo čepované pivo.

Něco navíc

K dispozici budete mít uzamykatelnou kolárnu, pokud si tedy chcete přibalit kolo na výlety, neváhejte.

Penzion Sluneční dům

Penzion Sluneční dům

Komenského 455 , Lednice
Česká republika

Provozuje společnost:
BAUWERKAG s.r.o. IČ: 09931317


+420 775 063 143

penzionslunecnidum@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 360 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
100 m
Aquapark
24 km