Hotel Jesenice *** blízko Křivoklátska je ideální k relaxaci pro páry i rodiny. Vychutnejte si polopenzi nebo nejrůznější wellness balneo procedury jako oxygenoterapie, tepelný rašelinový zábal či čokoládová perličková koupel se sklenkou Chardonnay.

O ubytování

Hotel Jesenice *** se nachází u stejnojmenné vesnice na břehu Velkého rybníka ideálního ke koupání i rybolovu. Jako na dlani budete mít CHKO Křivoklátsko, ale i Doupovské hory a Slavkovský les s lázeňskými perlami.

CHKO Křivoklátsko (18 km) je oblastí jako stvořenou pro nejrůznější výlet. Mezi nejoblíbenější cíle patří hrad Křivoklát (37,3 km), který se řadí k nejstarším a nejvýznamnějším královským hradům na českém území, nebo hrad Točník (50,4 km). Navštívit můžete i zámek Zbiroh (44,2 km) nebo krásný park u prezidentského zámku Lány (40 km). Bohatou přírodu Křivoklátska můžete obdivovat v přírodní rezervaci Skryjská jezírka (33,1 km) s potokem a vodopády.

Pokud preferujete kratší výlety, vydejte se ke skalnímu útvaru Jesenický viklan (1,3 km) nebo vystoupejte na 48 m vysokou rozhlednu Tobiášův vrch (6,4 km). Lásku k přírodě a k historii můžete spojit na naučné stezce Po stopách slovanských bohů, která začíná ve Vysoké Libyni (7,6 km) a na 20 km dlouhé trase najdete 17 zastávek s vyobrazením a popisem jednotlivých slovanských bohů. Pokud se vám nechce celou cestu absolvovat pěšky, můžete ji sjet i na kole.

Vynikajícím zdrojem poznání dob minulých bude Muzeum a galerie severního Plzeňska (14,2 km) v Kralovicích nebo Městské muzeum v Kožlanech (16,2 km). Více o životě našich předků se dozvíte také při návštěvě zámku Chyše (19,9 km), v jehož areálu najdete dodnes fungující panský pivovar s pivnicí a restaurací, nebo zámku Krásný Dvůr (25,3 km) s celkem 18 místnostmi plně vybavenými nábytkem z 18. a 19. století a krásným anglickým parkem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 40 komfortně vybavených dvoulůžkových pokojů. V každém najdete televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Jeden ze dvoulůžkových pokojů je bezbariérový.

Za příplatek můžete zvolit také prostornější apartmán (40-45 m²), který má samostatnou ložnici a v koupelně najdete rohovou vanu. Samozřejmě nechybí ani WiFi připojení či televize.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na snídaních i večeřích podávaných formou bufetu. Obědy jsou servírované a sestávají z polévky a hlavního chodu. Přes den se můžete kdykoliv občerstvit točenou limonádou, která je součástí all inclusive, a večer na vás čeká také neomezená konzumace některých alkoholických nápojů (pivo, víno, likéry...) a zmrzlinový bar.

Těšit se můžete na českou i mezinárodní kuchyni, v nabídce nechybí ani zvěřina a grilované pokrmy. Z prosklené terasy restaurace si během jídla užijete skvostný výhled do krajiny.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí také mnoho wellness služeb. Vybírat můžete z různých masáží i procedur jako jsou oxygenoterapie, rašelinové zábaly nebo perličkové masážní koupele. Uvolnit se ale můžete i ve venkovních vířivkách, soláriu nebo solné jeskyni z pravé soli z Mrtvého moře. K dispozici je také nová panoramatická sauna.

Cestujete s dětmi?

Vaše děti budou nadšené z dětské herny a venkovního hřiště se skluzavkami a prolézačkami.

Něco navíc

K dispozici vám u hotelu bude tenisový kurt a hřiště na volejbal i basketbal. Zapůjčit si můžete kola i Nordic Walking hole, v areálu vás potěší také stolní tenis, kulečník, fotbálek, fitness a úschovna kol a lyží.

Hotel Jesenice ***

Hotel Jesenice ***

U Velkého rybníka 188 , Jesenice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotelový resort JESENICE, s.r.o. IČ: 03475603


+420 313 599 260

recepce@hotel-jesenice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
1,3 km