Brno je město mnoha tváří a nemusíte být zrovna obklopeni rušnými ulicemi, abyste si je užili. Ubytujte se v penzionu Kadlcův mlýn v krásném údolí s lesy a rybníky, odkud se autem či dopravou snadno dostanete do centra. Bohaté snídaně jsou v ceně.

O ubytování

Ubytujte se v Penzionu Kadlcův mlýn v krásném Mariánském údolí v obklopení přírody, zároveň však stále s dobrou dostupností do města Brna. V bezprostřední blízkosti penzionu najdete lesnatou krajinu a několik jeskyní, ale také oblíbenou bobovou dráhu a rybník, který přijde vhod zejména v létě. Do samotného centra Brna se skvosty jako Vila Tugendhat, Petrov či Špilberk je to z penzionu 9 km, k Brněnské přehradě či ZOO pak 19 km. Na trochu delší výlet si zajeďte k Hradu Veveří 27 km.

Kde budete spát?

Penzion Kadlcův mlýn stojí na původním půdorysu stejnojmenného mlýna, který zde fungoval bezmála tři století. Můžete se tedy těšit i na jedinečnou atmosféru. Penzion nabízí pohodlné dvou a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na bohaté kontinentální snídani. Na oběd či večeři můžete vyrazit do jedné ze dvou okolních restaurací, které jsou vzdálené jen 500 m.

Kadlcův mlýn

Kadlcův mlýn

Mariánské údolí 3 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
ELKAT, a.s. IČ: 26883295


+420 544 217 996

kadlcuvmlyn@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
14,7 km