Objevte krásy Vysočiny a užijte si rodinnou dovolenou v Chalupě Sofie. Těšit se můžete na masáže i na příjemný relax ve wellness s vířivkou. Okolí je perfektní pro pohodové výlety za historií i přírodou, vždyť CHKO Žďárské vrchy budete mít nedaleko.

O ubytování

Chalupa Sofie leží na Vysočině ve vesničce Oudoleň u vstupu do CHKO Žďárské vrchy. Jen 4 km odsud leží Havlíčkova Borová, rodiště Karla Havlíčka Borovského, o kus dál potom najdete Přírodní rezervaci Údolí Doubravy (8,4 km) s naučnou stezkou, která následuje tok řeky. V zimě stojí za návštěvu především část údolí zvaná Koryto, kde se v mrazech tvoří kouzelné ledopády. Zima na Vysočině ale není jen o obdivování přírodních krás. Za pořádnou lyžovačkou se vydejte do Ski areálu Svatá Anna u Chotěboře (11 km) s 300 metrů dlouhou sjezdovkou nebo do Ski areálu Hlinsko (15 km), kde na vás čekají 3 sjezdovky a dětský cvičný svah.

V létě zase vyrazte k Velkému Dářku (13,4 km), největšímu rybníku Českomoravské vrchoviny s krásně teplou vodou, písečnými plážemi, loďkami i vodními sporty. Od rybníka se po cyklostezce dostanete až do Žďáru nad Sázavou (20,7 km) s rekreační vodní nádrží Pilská (18,5 km), naučnou stezkou Okolo Zelené hory (20,1 km) a Hamerským vycházkovým okruhem (16 km). Při nepřízni počasí můžete na koupačku do Relaxačního centra Žďár nad Sázavou (21,2 km) nebo do Novoměstských lázní v Novém městě na Moravě (31,9 km), kde si užijete i saunování nebo relaxační procedury.

Kde budete spát?

Rodinná chalupa nabízí ubytování ve zrekonstruovaných a útulně zařízených pokojích. V každém pokoji najdete pohodlnou manželskou postel, skříň, posezení, televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se můžete těšit na bohatou snídani ve formě bufetu. V chalupě je navíc k dispozici vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice), takže si zde můžete připravit také něco dobrého k snědku.

Kde budete relaxovat?

Odpočiňte si v relaxační zóně s vířivkou, finskou/infra saunou, sprchou a posezením. Venku na vás bude čekat venkovní vířivka, koupací sud a v létě také plavecký bazén. Wellness zážitek můžete ještě umocnit relaxační masáží.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici vnitřní dětský koutek s hračkami a venkovní dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami a skluzavkou.

Něco navíc

Využít můžete společenskou místnost s televizí, mini kulečník, mini fotbálek a posilovnu (posilovací stroj, rotoped). Venku najdete zahradní posezení pod pergolou s krbem a ohništěm.

Chalupa Sofie

Chalupa Sofie

Oudoleň 151 , Oudoleň
Česká republika

+420 737 999 310

chalupasofie@seznam.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 9:30
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
50 m
Sjezdovka
11 km