Užijte si jeden den plný odpočinku, vynikajícího rožnovského kvasnicového piva a skvělé večeře i ochutnávky pralinek a čokolád. Pivní koupel, obličejové masky, oxygenoterapie, masáže a spousta dalších lázeňských procedur pro pořádnou relaxaci.

O ubytování

Rožnovské pivní lázně se nachází v malebném městečku Rožnov pod Radhoštěm v samotném srdci nádherného Valašska. Ať už se chystáte na aktivní pobyt, dovolenou s dětmi, nebo si chcete užít romantiku ve dvou, toto rázovité městečko na úpatí památné hory Radhošť je tou správnou volbou.

Hlavním místním lákadlem je bezesporu největší a nejstarší skanzen ve střední Evropě – Valašské muzeum v přírodě (1,5 km), kam se snadno dostanete příjemnou procházkou přes městský sad. Součástí skanzenu jsou vnitřní i venkovní expozice tradičních dřevěných lidových staveb. Kromě Dřevěného městečka si můžete prohlédnout Valašskou dědinu a Mlýnskou dolinu s funkčním mlýnem, pilou a hamrem. Při toulkách skanzenem se seznámíte se zvyky a tradičními řemesly, dávnými plodinami, domácími zvířaty a narazíte i na hospůdky s typickými valašskými specialitami.

K zajímavým místům v Rožnově pod Radhoštěm patří dále zřícenina hradu Hradisko (2 km) a Jurkovičova rozhledna (3 km). Děti potěšíte návštěvou zábavního Gibon parku s lanovým centrem, velkým hřištěm, trampolínami a indiánskou vesničkou.

Všem turistům doporučujeme vystoupat na nejznámější beskydský vrchol – horu Radhošť (9 km). Odměnou za její zdolání vám bude jedno z nejkrásnějších beskydských panoramat. Dál můžete po naučné stezce pokračovat k další z místních dominant, kterou je socha Radegasta (11,7 km). Pak už je to jen kousek k nádherným Pustevnám (13 km), kde stojí dvě malebné horské chalupy Maměnka a Libušín. Tyto překrásné ukázky unikátní lidové architektury stavitele Dušana Jurkoviče byly v roce 2020 znovuotevřeny po náročné rekonstrukci, která následovala po požáru. Za nádhernými výhledy popojděte ještě kousek na Stezku Valašku (13,5 km), kterou tvoří 22 m vysoká věž, skleněná vyhlídková plošina a 150 m dlouhý zavěšený himalájský chodník. Pro méně zdatné turisty je zde možnost nechat se pohodlně vyvézt lanovkou až k Pustevnám a poté ujít pouze krátké úseky na Stezku Valašku a soše Radegasta.

Na beskydských svazích si v zimě i zalyžujete. Vyrazit můžete například do Ski areálu Rališka (16 km), Ski areálu Pustevny (14 km) nebo do Ski areálu Opálená (22 km). Pro milovníky běžkování jsou k dispozici desítky kilometrů upravovaných bílých stop.

Kde budete spát?

Dle dostupných kapacit budete ubytováni v následujících typech pokojů:

Dvoulůžkový pokoj v Ranči Bučiska disponuje vlastní koupelnou, kuchyňským koutem a posezením. Nechybí zde ani WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj ve 3* Hotelu Bečva disponuje vlastní koupelnou, kuchyňským koutem a posezením. Nechybí zde ani WiFi připojení a je zde možnost zapůjčení televize, rádia a ledničky.

Za příplatek je možné ubytování v:

Dvoulůžkový pokoj ve 4* Hotelu In Spirit, který je součástí Rožnovského pivovaru. Pokoj je vybaven klimatizací, WiFi připojením, televizí, minibarem, trezorem a rychlovarnou konvicí.

Dvoulůžkový pokoj ve 4* Hotelu Energetic je vybaven klimatizací, WiFi připojením, televizí, minibarem, trezorem a telefonem. Většina pokojů má také balkon. Samozřejmostí je vlastní koupelna.

Dvoulůžkový pokoj ve 4* Hotelu Eroplán je vybaven satelitní TV, WiFi připojením, minibarem a telefonem. Součástí je také vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Ať už budete ubytováni v kterémkoliv z nabízených hotelů, každý den pobytu začnete tím nejlepším možným způsobem – lahodnou snídaní ve formě bohatého bufetu.

Kde budete relaxovat?

Rožnovské pivní lázně jsou výjimečné svým konceptem, v rámci kterého se kombinují prvky alternativního léčitelství s běžnými i méně známými lázeňskými postupy. K dokonalému uvolnění těla i mysli zde přispívá i výjimečná atmosféra pivovarských sklepení a pivovarských sýpek provoněná bylinkami a osvětlená stovkami svíček.

Dopřát si zde můžete pivní, rašelinové a sirné koupele, bylinkovou aromaterapii, masáže, kyslíkovou terapii, bahenní či parafínové zábaly a mnoho dalších léčebných procedur.

Rožnovské pivní lázně

Rožnovské pivní lázně

Pivovarská 6 , Rožnov pod Radhoštěm
Česká republika

Provozuje společnost:
Rožnovské pivní lázně s.r.o. IČ: 27774813


+420 774 430 000

recepce@roznovskepivnilazne.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
15,4 km
Běžkování
14 km