Moravskoslezské Beskydy toho mají hodně co nabídnout, obzvlášť pokud jste milovníci horské turistiky. Ubytujte se v Chatě Barborka a užijte si Beskydy, polopenzi i kulečník. Pro děti je připraven dětský koutek.

O ubytování

Chata Barborka nabízí celoroční ubytování v obci Horní Bečva v krásném prostředí Moravskoslezských Beskyd. Poskytuje ideální zázemí pro sjezdové i běžecké lyžování, pěší turistiku, cykloturistiku, koupání a výlety do okolí. Třeba nádherné Pustevny jsou vzdáleny jen cca 13 km a vyrazit můžete i ke Srubu Petra Bezruče (29 km), na Stezku Valaška (13,2 km) nebo k nádherným Satinským vodopádům (36,5 km).

V zimě vás zas čeká zejména zábava na lyžích, k nejbližší sjezdovce Ski resortu Rališka to budete mít necelé 2 km. Vyzkoušejte také Ski Malenovice (36,6 km) s 5 sjezdovkami nebo Ski Park Gruň (22,2 km) s necelými 4 km tratí. V okolí najdete i Ski areál Palkovice (39,4 km) a další lyžařská střediska. Běžkaři zase mohou vyrazit k chatě Ondřejník (40,2 km) nebo do Ski Opálená (36,9 km), odkud vede hned několik udržovaných běžkařských tratí.

V létě se vydejte k vodní nádrži Horní Bečva, vzdálené jen 1,3 km, nebo na Rožnovské koupaliště (12,3 km). Celoroční vodní radovánky si užijete v Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (23,5 km) nebo Aquaparku Olešná (46,6 km). A na nedostatek výletních cílů si nemusíte stěžovat ani při nepříznivém počasí, na dosah budete mít skleníky Tropic Hukvaldy (34,1 km), Muzea Tatra Kopřivnice (34,4 km), Valašské muzeum v Rožnově pod Radhoštěm (13,1 km) a další atrakce.

Kde budete spát?

Na Chatě Barborka se vám dostane jednoho z 51 lůžek na 18 dvou až šestilůžkových pokojích, buďto se sociálním zařízením na patře, nebo s vlastní koupelnou přímo na pokoji.

Na čem si pochutnáte?

V místní restauraci vás upoutají masivní dřevěné lavice nebo kožešiny na stěnách. Můžete zde posedět u dobrého jídla, u baru anebo u krbu. V létě oceníte terasu.

Něco navíc

Dále můžete využít klubovou místnost s televizí se satelitním přijímačem, kulečník, případně si zapůjčit knihy, časopisy a stolní hry a sportovní potřeby dle aktuální nabídky. Wi-Fi připojení k internetu zdarma.

Chata Barborka

Chata Barborka

Horní Bečva 988 , Horní Bečva
Česká republika

Provozuje společnost:
Alena Hessová IČ: 01686607


+420 774 831 999

mail@chata-barborka.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
1,6 km
Běžkování
13 km