Ubytujte se v pěkném Hotelu Golden Golem *** v klidné části Prahy a vyrážejte za památkami nejen do centra, ale i do okolí. Čekají vás bohaté snídaně a poukaz na večeři do restaurace s výzdobou z rudolfínských časů.

O ubytování

Hotel Golden Golem *** se nachází ve velmi klidné městské části Praha 8-Březiněves. Najdete jej na pozemku bývalé zemědělské usedlosti, což mu dodává jedinečnou komorní atmosféru. Cesta k památkám v centru naší stověžaté metropole vám z této okrajové části Prahy zabere cca 20 minut.

Při návštěvě centra si nesmíte nechat ujít nejvýznamnější historické památky – Karlův most (13 km), Staroměstské náměstí s orlojem (13,1 km), Pražský hrad (14,6 km) či Národní divadlo (13,7 km). Z novějších dominant města stojí za vidění mimo jiné Tančící dům (19,9 km) a Petřínská rozhledna (16,1 km), ke které se můžete pohodlně vyvézt lanovkou. Ve městě najdete i zajímavé ukázky moderního umění – Sochu Franze Kafky (14,3 km), Lennonovu zeď (14,2 km) nebo Koně (14 km) v pasáži Lucerny.

Praha nabízí spoustu atrakcí i pro ty, kteří si na památky příliš nepotrpí. Máte rádi zvířata? Vyrazte do pražské zoo (11,2 km), Světa medúz (16,4 km) nebo Mořského světa (10,9 km). Zvídavé jistě zláká Planetárium Praha (10,9 km), Muzeum komunismu (12,3 km), či Národní technické muzeum (4,6 km). Za zábavou a relaxem se vydejte do největšího vodního světa ve střední Evropě – Aquapalace Praha (35,9 km), notnou dávku adrenalinu zase si užijete ve větrném tunelu Hurricane Factory (5,7 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 12 klimatizovaných pokojů v historickém stylu. Pořádně se na objevování Prahy vyspíte díky loukoťovým postelím s nadýchanými peřinami z husího prachového peří a z oken pokoje budete mít výhled na svěží zeleň a část Prahy.

  • Dvoulůžkový pokoj Twin je vybavený dvěma oddělenými jednolůžky, televizí, pracovním stolem a trezorem. Součástí pokoje je nová koupelna s fénem a nechybí WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj Double je oproti variantě Twin trochu větší a najdete v něm komfortní manželskou postel. Zbytek vybavení je stejný, nepostrádá ani novou koupelnu, WiFi připojení či televizi.

  • Třílůžkový pokojnovou koupelnu s fénem a k jeho vybavení patří manželská postel a samostatné jednolůžko, TV, pracovní stůl, trezor a WiFi připojení.

  • Čtyřlůžkový pokoj je ideální variantou pro rodiny nebo skupiny přátel. K dispozici budete mít manželské lůžko a dvě oddělené postele, televizi, pracovní stůl, WiFi připojení, trezor a novou koupelnu s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Golemův restaurant oceníte kromě milé obsluhy a vynikajících specialit české a ukrajinské kuchyně také jedinečnou ručně malovanou výzdobu z rudolfinského období.

Cestujete s dětmi?

V hotelu je k dispozici dětský koutek i hřiště se skluzavkou a houpačkou, o zábavu vašich ratolestí tak bude náležitě postaráno bez ohledu na počasí.

Hotel Golden Golem ***

Hotel Golden Golem ***

Na Hlavní 21/71 , Praha-Březiněves
Česká republika

Provozuje společnost:
ANAGOLD s.r.o. IČ: 09249397


+420 777 079 445

annagold@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
50 m
Aquapark
28 km