Kousek od historické Kroměříže naleznete Wellness penzion Zlobice ***+, ve kterém na vás čeká nejen hodina ve vířivce či saunách, ale také zábal, sleva na masáže, degustace ve vinném sklípku a výborná polopenze.

O ubytování

Wellness Penzion Zlobice ***+ najdete jen 6 km od historického města Kroměříž. Jedno z těch nejzajímavějších a nejkrásnějších výletních míst, která můžete navštívit, pokud se zde ubytujete, je Arcibiskupský zámek s Květnou a Podzámeckou zahradou (6,7 km). Tímto to však ani zdaleka nekončí, projděte se i k Chrámu sv. Jana Křtitele (6,3 km), o něco dále pak k Větrnému mlýnu ve Velkých Těšanech (14 km) či na Rozhlednu Brdo (20 km).

Kde budete spát?

Moderní, elegantní pokoje penzionu jsou vybaveny TV s plochou obrazovkou, WiFi připojením, trezorem, posezením a vlastní koupelnu se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí budovy je restaurace pro veřejnost s domácí kuchyní, kde si každý den můžete vybrat obědové menu. K dispozici je i salónek, kde se podávají snídaně a večeře.

Kde budete relaxovat?

Ubytováním a stravováním nabídka služeb zdaleka nekončí. Penzion má vlastní wellness centrum s vířivkou, finskou, bylinkovou a infra saunou a relax zónou. Můžete si tu dopřát i masáže a zábaly nebo léčebnou proceduru Kneippův chodník. Dále vás čekají dvě bowlingové dráhy s UV osvětlením, kde skvěle zakončíte den plný výletů.

Wellness Penzion Zlobice ***+

Wellness Penzion Zlobice ***+

Zlobice 45 , Zlobice
Česká republika

Provozuje společnost:
GONEZA s.r.o. IČ: 25341243


+420 724 794 224

recepce@penzionzlobice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
15 m