Pohodová dovolená v nově zmodernizovaném Hotelu Belaria Resort *** v Hradci nad Moravicí. Dopřejte si relax v saunovém světě a wellness přímo v hotelu, v ceně je také polopenze. V okolí se nachází spoustu skvělých tipů na výlety.

O ubytování

Hotel Belaria Resort *** leží v městečku Hradec nad Moravicí, nedaleko stejnojmenného pohádkového zámeckého komplexu (1,8 km), který zahrnuje klasicistní Bílý zámek, novogotický Červený zámek a Bílou věž. Ponořte se do absolutního klidu a pohody a odpočiňte si v hotelu obklopeném přírodou, zámeckými loukami a lesy. V zámeckém parku si navíc můžete projít nenáročnou naučnou stezku Bukový chodník a pokud si užíváte výhledy do krajiny, vystoupejte na Žimrovickou skálu (2 km), Bezručovu vyhlídku (3,1 km) nebo rozhlednu Šance (6,3 km).

Na výlet se vydejte k zámku Raduň (7,4 km) s anglickým parkem či do přírodní rezervace Hvozdnice (9 km) se zajímavou naučnou stezkou, bohatou faunou i flórou. Vyrazte si i do krásného městečka Opava (10 km), kterému se přezdívá "bílá perla Slezska" a najdete zde mimo jiné Slezské zemské muzeum – nejstarší muzeum v České republice. Vyřádit se potom můžete v aquaparku Kravaře (16 km) a v zimním období i na lyžích, ve ski areálu Vaňkův kopec (17,7 km) či HEIPARKu Tošovice (22,6 km).

Kde budete spát?

Ubytování budete v jednom z 54 útulných pokojů. V roce 2016 prošel hotel kompletní rekonstrukcí, takže se můžete těšit na moderní interiér. Některé pokoje mají dokonce vlastní balkon s venkovním posezením.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený 2 lůžky, televizí, psacím stolem a minilednicí. Pokoj má vlastní koupelnu a nechybí WiFi připojení. Je možné přidat také přistýlku.

  • Třílůžkový pokoj nabízí 3 pevná lůžka a možnost 1 přistýlky, celkově tak ubytuje až 4 osoby. K vybavení patří televize, WiFi připojení, psací stůl a koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na vybraných specialitách z těch nejkvalitnějších surovin. Při tvorbě menu je kladen důraz také na sezónní ingredience a nechybí varianty pro vegetariány, vegany či celiaky.

Restaurace se navíc hlásí k podnikům, které jsou tzv. „baby friendly", umožňuje tedy maminkám pohodové posezení se svými malými dětmi v příjemné atmosféře.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelového areálu je nově vybudované špičkové wellness centrum. Právě zde si užijete své zasloužené chvíle oddychu. Hýčkejte své tělo ve vnitřním bazénu, vířivce, saunovém světě s finskou a infra-solnou saunou nebo během masáží. V létě je k dispozici také venkovní bazén.

Cestujete s dětmi?

V hotelu jsou k zapůjčení společenské hry, což je pro rodinnou dovolenou ideální. Děti jistě uvítají zábavnou dětskou hernu.

Hotel Belaria Resort ***

Hotel Belaria Resort ***

Žimrovická 663 , Hradec nad Moravicí
Česká republika

Provozuje společnost:
Wesex Company Limited organizační složka v ČR IČ: 24171247


+420 553 652 536

recepce@belaria.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Zastávka
5 km
Sjezdovka
17,8 km
Běžkování
17,8 km