Užijte si krásné dny při pobytu v Doksech u Máchova jezera. Hotel Bellevue *** vám nabízí pohodlné ubytování, polopenzi, míchaný drink dle vlastního výběru, odpolední kávu a dezert. Uvolníte se navíc během 20 minut ve vířivce.

O ubytování

Hotel Bellevue *** leží ve středočeské obci Doksy, od Máchova jezera co by kamenem dohodil (200 m). Je tak jako stvořený pro příjemnou dovolenou plnou procházek kolem blyštící se vodní hladiny.

Máchovo jezero je populární ve všech ročních obdobích, v létě si zde zaplavete a užijete si vodní sporty, v průběhu roku se můžete kochat krásnou okolní krajinou a v zimě si zabruslíte na zamrzlé vodní hladině. Pěšky vyrazte na Jarmilinu Skálu (2,8 km) nebo na hrad Bezděz (7,2 km), který jako jeden z mála hradů na Českém území nikdy neprošel přestavbou, a dochoval se tak ve své původní podobě. Pokud počasí zrovna nebude přát venkovním aktivitám, zajděte si do Muzea Karla Hynka Máchy (400 m).

S dětmi navštivte Muzeum Čtyřlístku v budově městské knihovny v Doksech (800 m) nebo do Zooparku Doksy (140 m), kde se mohou zblízka podívat na velbloudy, klokany, tygry, lvy, lamy a jiná exotická zvířata. Slavní hrdinové Fifinka, Bobík, Myšpulín a Pinďa mají i svou naučnou stezku okolo Blaťáku se zajímavými úkoly a aktivitami. Stezka začíná na náměstí (750 m) a projdete ji asi za 3 hodiny, v letních měsících se dá trasa zkrátit pomocí lodní dopravy nebo výletního vláčku.

Výlet si můžete udělat i do nedaleké České Lípy (17 km), kde uvidíte vodní hrad Lipý, Valdštejnský klášter Řádu augustiniánů s krásnou francouzskou zahradou, lovecký letohrádek Červený dům nebo poklopový pohyblivý jez na řece Ploučnici. Krásný výhled na město a okolní krajinu budete mít z rozhledny Špičák, do exotických zemí se zase přeneseně podíváte díky veřejnému akváriu s tropickými rybami z Jižní Ameriky, Afriky a Asie, které najdete kousek od hradu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji typu Standard, který má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Pokoje jsou jednoduše zařízené, najdete zde pohodlnou dvoulůžkovou postel, televizi a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete také restauraci, která si zakládá na kvalitních surovinách a výborné české i mezinárodní kuchyni.

Něco navíc

V létě je hostům k dispozici venkovní bazén se slanou vodou na terase. Můžete si také pronajmout tenisový kurt nebo si objednat projížďku na koni či kočárem.

Hotel Bellevue ***

Hotel Bellevue ***

Máchova 129 , Doksy
Česká republika

Provozuje společnost:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+420 725 785 795

rezervace@bellevue-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
50 m
Aquapark
3,2 km