Užijte si dovolenou plnou odpočinku, turistiky a dobrého jídla v Horském hotelu Kyčerka ve Velkých Karlovicích. Na dosah máte Beskydy i Slovensko. Pobavíte se při kuželkách a kulečníku, pro děti je tu venkovní hřiště.

O ubytování

Horský hotel Kyčerka *** stojí ve valašské obci Velké Karlovice na úpatí Javorníků a Vsetínských vrchů. Rozprostírají se tak před vámi stovky kilometrů turistických i cyklistických tras a zajímavé výletní cíle.

Rádi byste se dozvěděli více o místním kraji? Vydejte se do Karlovského muzea (1,9 km) nebo na vrch Soláň (8,9 km), kde najdete naučnou stezku věnovanou přírodě, kultuře a historii Soláně a okolí. S dětmi si můžete projít také Stezku Valašských strašidýlek nad Lanternou nebo Kulíškovu naučnou stezku. Zajímavou atrakcí je i Fotostezka Valachy, která vás provede zajímavými a fotogenickými místy a obohatí o rady odborníků, jak získat ten nejlepší záběr.

V létě si vyrazte k přírodnímu koupališti Na Stanoch (7,6 km), které obklopuje uměle vytvořené jezero přezdívané valašský Balaton. Vodní plocha o rozloze 9,5 hektarů vám poskytne více než dostatek příležitostí ke koupání i vodním sportům, v areálu je navíc i umělá sjezdovka pro akrobatické skoky do vody na lyžích a prknech. Dalším zajímavou vodní nádrží v okolí je Karlovské jezero (5,5 km). To sice není určené ke koupání, i tak ale stojí za návštěvu. Nejenže je jeho břeh krásným místem k procházce a odpočinku, ale podle pověstí zde žili a dokonce i ještě žijí draci.

V zimě si v okolí hotelu užijete skvělou lyžovačku. Ke Ski areálu Kyčerka to budete mít jen 800 m a čeká zde na vás 9 lanovek a vleků a 2,4 km sjezdovek. O kus dál najdete Ski areál Soláň (7,2 km) se 2,9 km sjezdovek a malý Ski areál Razula (11,1 km) se snowtubingem a lyžařskou školou. A pokud se budete chtít po dni na sjezdovce také náležitě prohřát, zajděte si do Wellness Horal (11,1 km) s termálními bazény a saunovým světem. Na dosah je také aquapark Vodní svět (200 m) se saunami, tobogány a dětským světem.

Kde budete spát?

Pokoj Economy (min. 15 m² ) ubytuje 2 až 4 osoby a jde o jednoduchý, komfortně zařízený pokoj s vlastní koupelnou a WC. V některých pokojích tohoto typu jsou patrové postele.

Pokoj Standard (15 m² ) je o něco komfortnější než varianta Economy - má navíc televizi a balkón s výhledem. Samozřejmě nechybí ani koupelna a toaleta.

Na čem si pochutnáte?

Menu hotelu nabízí zejména poctivou domácí českou kuchyni, je ale možné po předchozí domluvě připravit i jídla vhodná při bezlepkové, bezvaječné či bezlaktózové dietě a vegetariánské pokrmy.

Cestujete s dětmi?

Děti se skvěle zabaví na venkovním dětském hřišti.

Něco navíc

K posezení v hotelu poslouží typický valašský šenk, naopak rozhýbat se můžete na venkovním hřišti na míčové hry, při plážovém volejbalu, ping-pongu, kulečníku nebo venkovních kuželkách.

Horský hotel Kyčerka ***

Horský hotel Kyčerka ***

Pluskovec 788 , Velké Karlovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Milan Novák IČ: 48486175


+420 731171312

horskyhotelkycerka@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,2 km
Sjezdovka
0,8 km
Běžkování
0,4 km