Dopřejte si dovolenou u moře. Do chorvatského letoviska Baška Voda se snadno dopravíte autobusem s CK, pohodlně se ubytujete v jednom ze čtyř penzionů 150 až 350 metrů od moře a užijete si letní radovánky. Český delegát je během pobytu k dispozici.

Chorvatské letovisko s dlouhými plážemi a zábavou

Makarská riviéra je oblíbeným místem pro rodinnou dovolenou u moře. Letovisko Baška Voda vám učaruje - dlouhé pláže se tu rozkládají i několik kilometrů oběma směry a pozvolný vstup do moře je vhodný i pro malé děti.

Milovníci sportu se vyřádí na vodních skútrech a motorových lodích z půjčoven. Za prohlédnutí stojí zdejší neoromantický kostel svatého Mikuláše, jehož socha zdobí přístav v Bašce Vodě. Večer si vyberete ze spousty plážových barů, tanečních teras a restaurací, kde se pořádají diskotéky.

Pohodlné ubytování v několika penzionech

Ubytování je zajištěné rovnou ve čtyřech penzionech blízko pláže:

Penzion Ivana - 350 metrů od moře, nabízí dvou a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, lednicí a klimatizací, některé disponují kuchyní či balkónem s výhledem na moře. Součástí penzion je vnitřní jídelna s televizí a venkovní posezení s barem. Zde se podává polopenze.


Penzion Radič - nově zrekonstruovaný penzion 350 metrů od moře, nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení (některé s balkónem) nebo v pětilůžkovém apartmánu s vlastní kuchyní. V každém patře se nachází lednice a společné posezení, dále tu najdete společnou kuchyni a venkovní posezení, kde se podává polopenze.


Penzion Patrick - 160 metrů od moře, nabízí dvoulůžkové pokoje či studia a čtyřlůžkové apartmány s vlastním sociálním zařízením, lednicí, kávovarem, klimatizací a WiFi připojením. Studia a apartmány disponují také kuchyňským koutem. Polopenze se podává 250 metrů od penzionu, na místě je však možnost venkovního grilování.


Penzion Milanka - jen 150 metrů od moře s možností grilování, nabízí pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, WiFi připojením a televizí. Polopenze se podává ve vzdálenosti 250 metrů v příjemném venkovním či vnitřním posezení, kde je také bar s českým pivem.


CK Steel Tour s.r.o.

CK Steel Tour s.r.o.

Šošůvka 198 , Sloup
Česká republika

Provozuje společnost:
Cestovní kancelář Steel Tour s.r.o. IČ: 05012546


+420 731 471 198

info@cksteeltour.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování