Uvolněte se díky neomezenému vstupu do wellness a fitness ve Wellness Penzionu Octárna v Kutné Hoře. Maximálně se zrelaxujete a protáhnete, máte i slevu na masáže. Na pobytu vás uvítá láhev sektu a každé ráno si pochutnáte na kontinentální snídani.

O ubytování

Wellness Penzion Octárna stojí v Kutné Hoře, jen 3 minuty od náměstí. Navštivte třeba České muzeum stříbra, Chrám svaté Barbory nebo Kostnici v Sedlci (2 km), jejíž výzdoba z lidských ostatků je známá po celém světě.

Kde budete spát?

Penzion nabízí moderně vybavené a světlé pokoje, kde najdete LCD televizi, WiFi připojení a prostornou koupelnu se sprchovým koutem a WC. K dispozici jsou také apartmány s terasou.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu vás čekají kontinentální snídaně servírované přímo na pokoj. V penzionu není k dispozici restaurace.

Kde budete relaxovat?

Součástí penzionu je luxusní wellness centrum, kde si skvěle odpočinete v infrakabině. K dispozici je i Kneippův chodník, solárium, masáže a pedikúra.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici dětský koutek plný hraček.

Něco navíc

Kromě relaxace si v penzionu také zasportujete. Ve fitness, kde najdete špičkové posilovací stroje, kardio zónu i sály na powerbox, alpinning a další sporty, během kterých se vám budou věnovat sáloví lektoři. V nabídce je ale i cvičení s dětmi a cvičení seniorů.

Wellness Penzion Octárna

Wellness Penzion Octárna

Štefánikova 52/20 , Kutná Hora
Česká republika

Provozuje společnost:
AMERICAN PROPERTIES s.r.o. IČ: 24824585


+420 605 250 255

octarna@octarna.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Fitness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km