Užijte si Krkonoše pěkne v pohodlí na relaxačním pobytu s polopenzí v Hotelu U Zvonu ***, který stojí v malebném městě Vrchlabí. Kromě hor se vydejte i na zámek nebo si užijte saunu, masáž a bylinnou koupel v ceně wellness balíčku.

O ubytování

Rodinný Hotel U Zvonu *** se nachází v horském městečku Vrchlabí obklopeném krásnými krkonošskými lesy. Přivítá vás zde vstřícný a ochotný personál.

Kde budete spát?

Elegance, styl a pohodlí. Kromě toho se všechny pokoje i prostornější apartmány vyznačují také velkými postelemi, moderním nábytkem a doplňky, telefonem, televizí, WiFi a minibarem. Samozřejmostí je vlastní koupelna včetně fénu.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu je stejnojmenná kavárna U Zvonu, kde si vychutnáte nejen výbornou kávu a domácí dezerty. Připraveny zde pro vás budou každé ráno také bohaté snídaně formou bufetu.

Kde budete relaxovat?

Po celodenní cyklistické nebo pěší túře po hřebenech Krkonošského národního parku určitě oceníte wellness se saunou a vířivkou v nedalekém partnerském hotelu Gendorfu a slevu na další wellness služby, například masáže.

Hotel U Zvonu ***

Hotel U Zvonu ***

Krkonošská 27 , Vrchlabí
Česká republika

Provozuje společnost:
ERIKA s.r.o. Špindlerův Mlýn IČ: 64259471


+420 499 429 629

info@hotelUZvonu.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
3,6 km