Jižní Čechy si v resortu Andělský Dvůr užije celá rodina. Ubytování je stylové, klidné, nabízí kolárnu, grilování i fotbalové hřiště. Vybrat si můžete varianty se snídaní nebo s polopenzí. V okolí najdete nespočet výletních míst.

O ubytování

Resort Andělský Dvůr se nachází ve Světcích na okraji jižních Čech nedaleko zámku Červená Lhota (6 km) a Brandlín (15 km), zříceniny hradu Choustník (16 km) a Jindřichova Hradce (16 km). Na dosah máte také Třeboňsko plné rybníků. Veškeré prostory resortu jsou moderně vybavené, dýchat však na vás bude rustikální atmosféra venkova.

Kde budete spát?

Ubytování je zařízeno celkem v 10 pokojích. Každý má velkou manželskou postel, televizi, rychlovarnou konvici, fén a vlastní koupelnu. Většina pokojů má také lednici a posezení.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci vás čekají snídaně formou bufetu a teplé večeře. Samozřejmostí jsou kvalitní suroviny od lokálních dodavatelů. Pro večerní posezení využijte venkovní ohniště, k dispozici je i venkovní gril, udírna a kotlík na guláš.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po odpočinku? Využijte malé wellness s cedrovým sudem a saunou, anebo se natáhněte do houpací sítě u rybníka. K dispozici je také rybníček na koupání s pláží.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí v přilehlé zahradě, kde je dětské hřiště s pískovištěm a hřiště na fotbal. Uvnitř penzionu je dětský koutek.

Něco navíc

K dispozici jsou deskové hry, fotbálek a místnost na cvičení jógy. Rádi rybaříte? V objektu je k dispozici několik rybníčků.

Andělský Dvůr

Andělský Dvůr

Světce 21 , Světce
Česká republika

Provozuje společnost:
PENA s.r.o. IČ: 28145682


+420 777 455 627

info@andelskydvur.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
16 km