Zbožňujete odpočinek, přírodu a víno? Tak zavítejte na dovolenou do srdce CHKO Pálava do parádního 3* hotelu s vířivkou, procedurami a polopenzí. Vydejte se po jedné z vinařských stezek nebo se oddejte relaxaci ve wellness centru se slevou 20 %.

O ubytování

Wellness Hotel Iris *** se nachází v malebné vinařské obci Pavlov, která leží na území CHKO Pálava. Blízká Novomlýnská nádrž (500 m) nabízí skvělé podmínky pro provozování vodních sportů a najdete na ní i Aqualand Moravia (13 km). Vinařské stezky vás provedou pěšky či na kole nádhernou okolní krajinou. Udělejte si příjemnou procházku ke zřícenině hradu Děvičky (1,5 km) nebo na hrad Děvín (2,5 km). Jedinečný Lednicko-valtický areál, který je památkou UNESCO, je vzdálen pouze 20 km. Oblíbeným cílem výletů je také nádherné historické město Mikulov (8 km) s krásným zámkem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním útulném dvoulůžkovém pokoji. K jeho vybavení patří LCD televize, WiFi připojení, psací stůl a vlastní koupelna s fénem a toaletními potřebami. Pokoje ve 2. a 3. patře disponují také klimatizací.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na tradiční kuchyni v moderním pojetí. Vynikající pokrmy skvěle doplní výborné místní víno a pivo. V restauraci s terasou si každé ráno pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Přes den si můžete objednat některou ze specialit jídelního lístku. Večer se zde podávají servírované večeře s možností výběru z menu.

Kde budete relaxovat?

Nechte se hýčkat a načerpejte novou energii v moderním wellness centru. Najdete v něm vířívku, saunu a bylinnou parní lázeň. Dále můžete vybírat ze široké nabídky kvalitních masáží a dalších relaxačních procedur jako rašelinové zábaly a exotické rituály.

Wellness Hotel Iris ***

Wellness Hotel Iris ***

Lužní 215 , Pavlov
Česká republika

Provozuje společnost:
VAŠSTAV, s.r.o. IČ: 46964541


+420 519 515 310

hotel.iris@vasstav.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
13,2 km