Navštivte nejvyšší české hory Krkonoše, ubytujte se pohodlně v Penzionu Lesní Zátiší a užijte si všechny výhody balíčku. Čeká vás polopenze s domácími dezerty, venkovní bazén, sleva do sauny, ale také sportovní vyžití. Úschova kol je zdarma.

Navštivte nejvyšší české hory Krkonoše, ubytujte se pohodlně v Penzionu Lesní Zátiší a užijte si všechny výhody balíčku. Čeká vás polopenze s domácími dezerty, relaxace v bazénu či sauně i sportovní vyžití na hřišti.

Hostům je k dispozici venkovní solárně vyhřívaný bazén s lehátky a slunečníky, se slevou se prohřejete také v sauně.

K dovádění a různým míčovým hrám je určené venkovní travnaté hřiště. Balóny a rakety s sebou balit nemusíte, v penzionu vám je zdarma zapůjčí. Příjemný večer pak můžete strávit u táboráku, uvnitř penzionu se pak můžete utkat ve stolním tenise nebo fotbálku.

Turistika v Krkonoších pěšky i na kole

Okolní svahy zajišťují celoroční sportovní vyžití a turistické trasy dostupnost oblíbených cílů, např. Černé skály nebo Labské boudy. Vydat se samozřejmě můžete až na Sněžku nebo jen do nedalekého Špindlerova mlýna. Jestli se nejraději pohybujete na dvou kolech, využijete úschovnu kol zdarma.

Penzion Lesní Zátiší

Penzion Lesní Zátiší

Benecko 44 , Benecko
Česká republika

Provozuje společnost:
Richard Salač IČ: 63936020


+420 606 717 683

recepce@penzionlesnizatisi.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování