Nechte se rozmazlovat ve wellness hotelu Villa Dino *** a dopřejte si vydatný odpočinek při masáži, zábalech nebo koupeli. Hotel najdete přímo v centru Mariánských Lázní, takže kolonádu budete mít na dosah.

O ubytování

Kde jinde si odpočinete lépe než ve vyhlášených Mariánských Lázních? Pokud potřebujete načerpat nové síly, vyražte do Hotelu Villa Dino ***, kde se o vás perfektně postarají. Hotel má také skvělou polohu, najdete ho přímo v centru města. K hlavní kolonádě s léčivými prameny a Zpívající fontáně je to 1,9 km, v blízkém okolí se také nachází mnoho známých léčivých pramenů, například Rudolfův pramen (1,2 km). Kromě těchto míst však nevynechte ani Mecséryho vyhlídku (2 km) či Obůrku Hvozd (2,9 km). Na delší výlet se vypravte na zámek Kynžvart (9,5 km) či do Slavkovského lesa (22,2 km). Skvělou volbou jsou Mariánské Lázně také pro zimní pobyt, kdy si můžete dovolenou zpříjemnit zimními sporty ve Skiareálu Mariánky (1,5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích, které jsou nově zrekonstruované. Disponují vlastní menší TV, pohodlným posezením a koupelnou s WC, sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Na dobrotách si pochutnáte v hotelové restauraci, kde vaří tradiční české pokrmy. Právě zde se také servíruje polopenze.

Kde budete relaxovat?

Novou energii načerpáte v hotelovém wellness centru, kde se o vás postarají profesionálové. Perfektní relaxaci vám tak zajistí například klasická masáž, parafínový či konopný zábal a mořská nebo uhličitá koupel.

Hotel Villa Dino ***

Hotel Villa Dino ***

Chebská 244 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Pobyt wellnes s.r.o. IČ: 02442990


+420 602 430 418

info@villa-dino.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
1,5 km