Dovolená v oblíbené lokalitě Mariánských Lázní. Těšte se na ubytování v luxusním Hotelu Goethe ****, kde vás kromě výborného jídla čeká neomezený vstup do bazénu, aroma masáž, suchá uhličitá koupel i parafínový zábal.

Komfortní ubytování v krásné přírodě

Wellness Hotel Goethe **** leží v přírodní rezervaci Slavkovský les pouze 4 km od centra Mariánských Lázní. Užít si tak můžete jak klid uprostřed malebné krajiny, tak i atmosféru lázeňské kolonády.

Ubytováni budete v pokoji Standard či Comfort (dle volných kapacit hotelu). Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, fén, chladničku, sejf, TV/SAT a telefon, ve většině pokojů je WiFi.

V hotelu naleznete také restauraci Klášterní cesta, ve které se můžete těšit na speciality české kuchyně. Děti jistě nadchne dětský koutek.

Lázeňské procedury přímo v hotelu

V místním wellness si užijete klasické lázeňské procedury. Čeká vás aroma masáž, suchá uhličitá koupel a také parafínový zábal. Kdykoli také můžete relaxovat v hotelovém bazénu.

Objevte kouzlo Mariánských Lázní

Perla mezi lázněmi - i tak se dají Mariánské Lázně nazvat. Najdete zde totiž spoustu krásných míst, které vám vyrazí dech. Takovým je třeba lázeňská kolonáda s úchvatnými stropními freskami.

Dále můžete navštívit Zámek Kynžvart či chráněnou krajinnou oblast Slavkovský les (17 km), která je plná zeleně a nedotčené přírody.

Hotel Goethe ****

Hotel Goethe ****

Závišín 3 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Santa Praha CZ s.r.o. IČ: 25704460


+420 354 402 611

recepce@hotel-goethe.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování