Vyrazte na dovolenou na Jižní Moravu. V Hotelu Kurdějov *** si užijete bohatý program s wellness, bowlingem, tenisem i degustací vína. Snídaně v ceně.

O ubytování

Hotel Kurdějov *** se skládá z několika hotelových budov ležících v malebné jihomoravské obci Kurdějov. Čeká zde na vás moderní ubytování, sportovní vyžití, atraktivní možnosti výletů a samozřejmě vynikající jídlo a pití.

Kurdějov je obklopen krásnou jihomoravskou přírodou. Během procházky si tak můžete prohlédnout například přírodní památky Kamenný vrch (1,4 km), stepní pláně Lipiny (3,2 km) nebo Přední kopaniny (3,6 km). K vidění je zde také botanická rarita – Mandloňové sady. Informace i zajímavosti o těchto stromech se dozvíte na naučné stezce a celý sad si prohlédnete z Mandloňové rozhledny (3,4 km).

Pěšky či na kole se snadno dostanete do vinařské obce Hustopeče (3 km), kde kromě mnoha vinných sklípků láká k návštěvě městské muzeum a galerie s expozicí věnovanou vinařství. Na nádvoří s arkádami a studnou objevíte pískovcovou plastiku kvasinky vinné s obvodem 167 cm. Za letním osvěžením se vydejte na městské koupaliště s aquaparkem (3,5 km).

Pestré možnosti vyžití po celý rok nabízí nedaleká vodní nádrž Nové Mlýny (15 km). V obci Pasohlávky ležící na břehu nádrže najdete oblíbený Aqualand Moravia (22 km), kde si užijete vodní radovánky i dokonalý relax po celý rok. Skvělými výletními cíli jsou také nádherné historické město Mikulov (30 km) s krásným zámkem nebo památka UNESCO – Lednicko-valtický areál (32 km). Tento krajinný celek s plochou více než 300 km² nabízí mnoho zajímavostí, jako je například 23 metrů vysoký Obelisk, Janův hrad, Minaret, Lovecký zámeček, Apollonův chrám, kolonádu na Reistně a mnoho dalšího.

Kde budete spát?

Rezort se skládá z celkem 4 hotelových budov. Ať už budete ubytováni v kterékoliv z nich, můžete se těšit na komfortní dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou a WiFi připojením.

Hotelový dům Tenis je středobodem areálu a jeho součástí je restaurace, vinný sklep, tenisová hala a bowlingové dráhy. Pokoje jsou vybaveny v rustikálním stylu a dominuje v nich dřevo.

Hotelový dům Kaskáda nabízí ubytování v moderně vybavených pokojích s klimatizací a minibarem. Tento dům má prostornou terasu, ze které se můžete kochat krásným výhledem.

Hotelový dům Vinař disponuje vyhlídkovou terasou a historickými vinnými sklepy, ve kterých je umístěna vinotéka hotelu.

Hotelový dům Adina je ideální volbou pro hosty, kteří preferují moderně vybavené pokoje.

Na čem si pochutnáte?

O báječné zážitky vašich chuťových buněk se postarají lahodné pokrmy připravené z nejkvalitnějších místních surovin. Každé ráno se posilníte při bohaté bufetové snídani. Večer se pak těšte na servírované večeře o dvou chodech.

Výtečné jídlo skvěle doplní lahodné místní víno či sekty z více než 300 let starého vinného sklípku. V jeho prostorách pravidelně probíhají degustace, během kterých víno z místních vinic ochutnáte a dozvíte se o něm také zajímavé informace.

Něco navíc

Pro aktivní hosty je k dispozici multifunkční hala. Večerní zábavu si užijete při bowlingu, který si zahrajete na jedné ze čtyř drah.

Hotel Kurdějov ***

Hotel Kurdějov ***

Kurdějov 88 , Kurdějov
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Kurdějov a.s. IČ: 26312034


+420 519 411 381

info@hotelkurdejov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 450 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,4 km
Vzdálenost od jezera
13 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
25 km