Užijte si wellness s vířivkou a saunou, bohatou polopenzi i chladivý welcome drink v Hotelu Allvet ***. V bývalém letohrádku se budete cítit královsky. Můžete také sportovat se slevou nebo vyrazit do Vyškova (3 km).

O ubytování

Hotel Allvet *** najdete v obklopení zeleně pouhé 3 kilometry od krásného moravského města Vyškov. Přesvědčte se sami, že „Moravské Versailles“ svým návštěvníkům nabízí řadu možností, jak zde strávit parádní dovolenou.

V historickém centru Vyškova najdete renesanční radnici s vyhlídkovou věží (4,1 km). Další dominantou je zámek Vyškov (4 km), v jehož interiérech sídlí Muzeum Vyškovska s expozicemi věnovanými historii města, národopisu a lidové keramice. Přes zámeckou zahradu se dá dojít k areálu Zooparku Vyškov (3,5 km), kde uvidíte především domácí a hospodářská zvířata z celého světa. Za zábavou pro celou rodinu vyrazte do DinoParku (6 km) s modely pravěkých ještěrů, 4D kinem a naučnou stezkou. Leteckou a vojenskou techniku můžete obdivovat v Muzeu letecké a pozemní techniky (7 km).

Za osvěžením a vodními radovánkami se vydejte do Aquaparku Vyškov (4,5 km). Pokud se raději koupete v přírodě, zamiřte během horkých letních dnů na přírodní koupaliště U Libuše (3,8 km) v nedaleké Luleči. Jako na dlani uvidíte zdejší úrodnou krajinu z rozhledny Na Chocholíku (4,5 km). Pokud patříte mezi vyznavače cyklistiky, udělejte si výlet po cyklostezce z Vyškova do Blanska a dostanete se až k úchvatným jeskyním v Moravském krasu (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji typu Komfort. K vybavení pokoje patří klimatizace, WiFi připojení, satelitní televize a samozřejmě také vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci připravují poctivou českou i mezinárodní kuchyni a to výhradně z čerstvých surovin. Na každý den pobytu se zde posilníte během bohaté bufetové snídaně. Poté je možné objednávat pokrmy ze stálého a sezónního jídelního lístku. Milovníky vína potěší hotelové vinárna umístěná ve sklepních prostorech pod restaurací.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je privátní wellness s vířivkou a saunou. Venku zase najdete relaxační zónu s biotopem.

Cestujete s dětmi?

Malé hosty zajisté potěší zahrada a dětské hřiště s houpačkami, skluzavkou a prolézačkami.

Něco navíc

Součástí hotelu je víceúčelové sportovní hřiště, kde si můžete zahrát mimo jiné také tenis a plážový volejbal. Za nepříznivého počasí vás zase rozptýlí stolní tenis a fotbálek.

Hotel Allvet ***

Hotel Allvet ***

Drnovice 115 , Drnovice
Česká republika

Provozuje společnost:
ALLVET spol. s r.o. IČ: 49975731


+420 517 330 553

recepce@hotelallvet.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
4,5 km
Sjezdovka
36 km