Klidné prostředí, privátní wellness i poznávání historie vás čeká na pobytu v Hotelu Lysice ***. V ceně je polopenze, prohlídka mlýna i vstup do bazénu. Na výlety s celou rodinou to máte kousek do Moravského krasu.

O ubytování

Hotel Lysice *** se nachází ve stejnojmenné obci na Moravě. Okolní prostředí je ideální na klidnou dovolenou, těšit se ale můžete i na spoustu zajímavých výletních cílů. Jen 2 minuty chůze vás budou dělit od krásného barokního zámku Lysice, o kousek dál najdete malebnou vyhlídku Letohrádek (900 m) a v létě se můžete zajít osvěžit na koupaliště, vzdálené jen 450 m.

Na výlet pak vyrazte do Moravského krasu, který vás okouzlí v jakémkoliv ročním období. Zkuste dohlédnout na dno 138,5 m hluboké propasti Macocha (27,7 km), která je největší svého druhu ve střední Evropě, projděte si Punkevní jeskyně (23,5 km), z jejichž krásné krápníkové výzdoby se vám zatají dech, a projeďte se na loďce po podzemní řece Punkvě. Aktivní jedinci si kras jistě rádi projedou i na kolech. A pokud se chystáte na pobyt v zimě, jistě oceníte blízkost hned několika ski areálů – Nutrie, Věžná, Dalečín a dalších.

Zajímají vás památky, kultura a atrakce velkoměsta? Lysice leží jen cca 30 km od moravské metropole, Brna. Užijte si představení v některém ze známých divadel, objevte skrytá zákoutí brněnského podzemí a jděte po stopách nejznámějších pověstí a legend. Nejen děti potěší i návštěva brněnské zoo (29,7 km) nebo výlet do Aquaparku Kohoutovice (36,1 km) s divokou řekou a 90metrovým tobogánem. Dospělí si zase mohou užít relax v některém z luxusních wellness center u brněnské přehrady.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém nebo třílůžkovém pokoji. Každý pokoj je vybavený pohodlnými postelemi, psacím stolem, úložným nábytkem, televizí a WiFi připojením. Součástí pokoje je také koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci hotelu si pochutnáte na české klasice i mezinárodních specialitách. Nechybí bar s pestrým výběrem nápojů a v teplejších měsících můžete k posezení využít venkovní zahrádku s pergolou.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si skvělý relax v nově vybudovaném wellness centru. Čeká zde na vás vířivka s hydromasáží, finská sauna, bio sauna a odpočinková místnost s lehátky.

Hotel Lysice ***

Hotel Lysice ***

Nám. Osvobození 145 , Lysice
Česká republika

Provozuje společnost:
FULGUR, spol. s r. o IČ: 41601203


+420 725 396 424

info@hotellysice.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
41,1 km
Sjezdovka
13,1 km
Běžkování
21,5 km