Ubytujte se v Horní Bečvě v penzionu Na Lůkách a užijte si všechny přednosti této lokality - turistické trasy, přehradu a půvabnou přírodu. V ceně polopenze, sauna, využití grilu, slevy na masáže i úschovna kol zdarma.

O ubytování

Penzion Na Lůkách nabízí příjemné ubytování uprostřed nádherné beskydské přírody. Najdete jej v horské obci Horní Bečva, která je součástí CHKO Moravskoslezské Beskydy.

Okolím vede spousta turistických tras, a tak je penzion ideálním výchozím bodem na výlety po zajímavých místech tohoto rázovitého kraje. Při zdolávání hory Radhošť (15 km) se po cestě zastavte na Pustevnách (11 km) s úchvatnými chatami od architekta Dušasa Jurkoviče a pak také u sochy Radegasta (13 km). Za krásnými výhledy se vydejte na Jurkovičovu rozhlednu (16 km) nebo na Stezku Valašska (12 km).

Během horkých letních dnů se vydejte za osvěžením k vodní nádrži Horní Bečva (2 km) či do Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (25 km). V zimě zase vyrazte na běžky nebo na lyžovačku do nedalekého Ski areálu Rališka (3,2 km), kde na vás čekají 4 upravované sjezdovky. O kus dál najdete Ski areál U Sachovy studánky (4,3 km) a Ski areál Mečová (3,7 km), v okruhu několika kilometrů pak čeká spousta dalších lyžařských center. Nedostatku zimního vyžití se tak rozhodně bát nemusíte.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji, apartmánu nebo stylové dřevěné chatce. Bez ohledu na typ ubytování budete mít k dispozici vlastní koupelnu, WiFi připojení, televizi a lednici.

  • Pokoj Standard může být ve dvou až čtyřlůžkové variantě, některé pokoje umožňují i přistýlku. Kromě postelí zde najdete také stůl s posezením.

  • Apartmán se nachází ve druhém patře a skládá se ze dvou ložnic, předsíně a obývacího pokoje s krbem, kuchyňkou s varnou konvicí a pohodlnou rozkládací pohovkou.

  • Chatka nabídne pohodlné ubytování a dostatek soukromí spolu s vnitřním a venkovním posezením. V chatce je také varná konvice.

Na čem si pochutnáte?

V moderní restauraci s krbem a terasou si pochutnáte na domácí kuchyni s oblíbenými moravskými dobrotami, připravené z lokálních surovin.

Kde budete relaxovat?

Penzion disponuje saunovým sudem a koupací kádí, kde si skvěle oddychnete.

Cestujete s dětmi?

Zábavu si malí hosté užijí na venkovním hřišti.

Něco navíc

V penzionu je také kulečník, za hezkého počasí oceníte i venkovní hřiště na míčové sporty, letní terasa, ohniště a gril. Sportovcům přijde vhod úschovna kol a lyží nebo zimní skibus na Sachovu studánku a Rališku.

Penzion na Lůkách

Penzion na Lůkách

Horní Bečva 0296 , Horní Bečva
Česká republika

Provozuje společnost:
Jana Čechová IČ: 61720569


+420 739 315 960

penzionek@centrum.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc - mimo apartmán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
2 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
3,2 km
Běžkování
3,2 km