Svěřte se do náruče Českomoravské vrchoviny, kde se o vás postarají v hotelu Žákova hora ***. Dejte si polopenzi z domácích surovin a odpočiňte si nerušeně ve vířivce nebo infrasauně. Okolí je ideální i pro turistiku.

O ubytování

Hotel Žákova hora *** se nachází v obci Herálec ve Žďárských vrších, od zástavby je oddělen krásným parkem. Ve wellness hotelu uprostřed malebné krajiny poseté rybníky a rulovými skalními útvary si na Českomoravské vysočině vás čeká zasloužená pohoda a relax.

K Devíti skalám 836 m n. m., nejvyššímu bodu Žďárských vrchů, vás zavede modrá turistická značka přímo od hotelu (3,8 km) a pod Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře (UNESCO) ve Žďáru nad Sázavou se autem dostanete za 15 minut (14,5 km). V zimě to k nejbližšímu ski areálu Svratka budete mít jen necelých 8 minut, do Jimramova či na Harusák pak o cca 20 minut déle.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 19 útulných a prostorných pokojů s vlastní koupelnou. Pro malé děti je po předchozí domluvě k dispozici dětská postýlka.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace si zakládá na tradiční české kuchyni vařené z čerstvých domácích surovin. Snídaně se podávají formou bufetu, servírovanou večeři si zvolíte ze tří různých jídel, navíc se můžete těšit také na dezert.

Kde budete relaxovat?

Doporučujeme využít hotelového wellness centra s parní a infra saunou, vířivkou a fitness. Dopřát si můžete i některou z nabízených masáží. Výběr je opravdu pestrý (klasická, relaxační, medová, čokoládová, havajská, tuina).

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu k dispozici dětský koutek s lezeckou stěnou i hřiště.

Něco navíc

V hotelovém parku si můžete zahrát fotbálek, kulečník nebo kuželky.

Hotel Žákova hora ***

Hotel Žákova hora ***

Herálec 400 , Herálec
Česká republika

+420 566 663 133

info@hotelzakovahora.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
9 km