Romantický pobyt v hotelu Nežárka ***, který je obklopen krásnou přírodou Třeboňska. Navštivte Novosedly nad Nežárkou a užijte si bohaté snídaně a hodinu v privátním bazénu. V ceně je i cykloturistická mapka okolí.
Romantický pobyt v hotelu Nežárka ***, který je obklopen krásnou přírodou Třeboňska. Navštivte Novosedly nad Nežárkou a užijte si bohaté snídaně a hodinu v privátním bazénu. V ceně je i cykloturistická mapka okolí.

Ubytování v hotelu obklopeném úchvatnou přírodou

Užijte si romantický pobyt na Třeboňsku v hotelu Nežárka ***. Hotel je ze tří stran obklopen lesy, takže si zde určitě odpočinete.

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, kde na vás bude čekat ovoce. Pokoje mají vlastní sociální zařízení (toaleta, umyvadlo, sprchový kout), televizi, telefon, šatní skříň a křesílka se stolkem.

Bohaté snídaně, které máte v ceně, jsou servírovány formou bufetu v restauraci hotelu. Můžete si dopřát i chutný oběd či večeři. Zajděte také do vinárny hotelu a ochutnejte některé z domácích i zahraničních vín.

Aktivity v hotelu pro všechny věkové kategorie

V ceně pobytu máte 60 minut v privátním bazénu - bazén tedy budete mít sami pro sebe. Pokud máte variantu na 4 dny (3 noci), pobyt v bazénu na 60 minut získáváte dvakrát.

Odpočinout si můžete na slunné venkovní terase nebo využít posezení u ohniště. Pro děti je připravené dětské hřiště. Po předchozím objednání jsou možné i masáže, kosmetické a kadeřnické služby.

Pokud jste akčnější, využijte přístup do společenské místnosti, kde si můžete zaposilovat, zahrát kulečník nebo šipky. Dáváte-li přednost fotbalu či volejbalu, před hotelem čeká hřiště jen na vás. Využít můžete také půjčovnu kol a loděk.

Pobyt si užijí turisté i cykloturisté

Okolí hotelu je jako stvořené pro milovníky turistiky, cykloturistiky, ale i pro vášnivé houbaře a sportovce. Všude kolem vás se nachází CHKO, takže je jen na vás, zda se vydáte po některé z cyklostezek nebo se pěšky vypravíte k některému z jihočeských rybníků.

Pokud máte raději památky, na dosah máte zámky (Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota) a města plná historických skvostů (Český Krumlov, Telč, Třeboň).

Hotel Nežárka ***

Hotel Nežárka ***

Jednoty 58 , Novosedly nad Nežárkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Miroslav Procházka IČ: 67169392


775 952 276

info@hotel-nezarka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,5 km