Uprostřed krásné přírody jižních Čech, hned u oblíbené přehrady Lipno, najdete Penzion Nad jezerem. Jedná se o ideální ubytování pro rodiny s dětmi, skupiny přátel i zamilované páry. Penzion má i vlastní wellness.

O ubytování

Penzion Nad jezerem se nachází v klidné jihočeské lokalitě kousek u přehrady Lipno (250 m), v osadě Kovářov u Frymburku.

NP Šumava se všemi jeho lákadly (Schwarzenberský kanál, Plešné jezero) budete mít v příjemné dojezdové vzdálenosti, navštívit můžete i Český Krumlov (19 km). zimě můžete okolí prozkoumat na běžkách, anebo vyzkoušet rovnou několik blízkých lyžařských středisek - například v skiareálu Lipno jste autem za 15 minut, v německém Hochfichtu plném sjezdovek a kvalitních vleků pak do hodinky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji vybaveném převážně dřevěných nábytkem, kromě postelí vám bude k dispozici také posezení, televize, WiFi připojení a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu vás čekají bufetové snídaně. Po celý den vám bude k dispozici také mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. V létě přijde vhod letní terasa a možnost grilování.

Kde budete relaxovat?

Velkou výhodou penzionu je vlastní wellness centrum. Po celodenní námaze na kole v létě nebo na běžkách v zimě jistě oceníte bazén s protiproudem, vířivku a finskou saunu.

Cestujete s dětmi?

Děti se vydovádí v dětském koutku nebo na hřišti u penzionu.

Penzion Nad jezerem

Penzion Nad jezerem

Kovářov 4 , Frymburk
Česká republika

Provozuje společnost:
Zdena Tůmová IČ: 73547107


+ 420 725 591 684

info@penzionnadjezerem.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1 km