Chcete si naplno užít Krkonoše? Pak si pro svoji dovolenou vyberte Alpský Hotel ***+ ve Špindlu a vychutnejte si polopenzi, neomezený vstup do wellness (finská a infra sauna, vířivka), masáž i několik slev.

O ubytování

Dlouho jste hledali to ideální spojení aktivní dovolené a relaxace? Navštivte Alpský Hotel ***+ ve Špindlerově Mlýně a zažijte obojí na jednom místě. Vyhlášený sportovní a skiareál Špindlerův Mlýn najdete jen 5 minut pěšky od hotelu. Součástí jsou oblíbená střediska Svatý Petr a Medvědín do kterých se dostanete také skibusem, jehož zastávka je vzdálena cca 200 metrů od hotelu.

Do centra Špindlerova Mlýna to budete mít jen asi 1 km, kromě zimních sportů si zde užijete i další rozmanitý program. Z historických památek stojí za vidění kostel sv. Petra a Pavla, který zaujme klasicistní architekturou, nebo dřevěná zvonička na Labské stará téměř 200 let. Z modernějších monumentů zase nesmíte vynechat Bílý most, který je jedním ze symbolů města.

Aktivnější jedinci se jistě rádi projedou na bobové dráze (2 km) nebo navštíví Snowtubing park(2 km), kde se projedou sněhovým korytem na nafukovacích duších. Oblast Krkonošského národního parku je navíc jako stvořená na výlety do přírody. V teplých měsících můžete krajinou brouzdat pěšky nebo na kole a v zimních třeba na běžkách. Mezi oblíbené výletní cíle patří Pančavský vodopád (7 km), nejvyšší vodopád v Česku, nebo Úpská rašeliniště (6 km).

Kde budete spát?

Ubytování vás okouzlí svou jedinečnou atmosférou a stylem připomínajícím typické horské hotely v Rakousku. Hlavu složíte komfortních pokojích s masívním dřevěným nábytkem. Pokoje disponují televizí a pracovním stolem s židlí. Součástí je vlastní koupelna se sprchovým koutem. Samozřejmě nechybí ani WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Na polopenzi se můžete těšit v restauraci Republika, která je zařízena ve stylu 20. let a naservírují vám tu skvělé pokrmy české a mezinárodní kuchyně. Sklenku vína si poté vychutnáte v malé vinárně s krbem a v teplých dnech si užijete grilování na zahradě.

Kde budete relaxovat?

Za odměnu po náročném dni si jistě rádi odpočinete v hotelovém wellness, kde najdete finskou saunu, infra saunu, vířivku i masérnu.

Cestujete s dětmi?

Vaše ratolesti se mezitím mohou zabavit v dětském koutku.

Něco navíc

Dospělé potěší kulečník, šipky a stolní fotbálek.

Alpský Hotel ***+

Alpský Hotel ***+

Svatopeterská 45 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotelklik a.s. IČ: 03066291


731 139 595

sales@hotel-klik.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
1 km