Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusní pobyt nebo dámskou jízdu a nechte za sebou každodenní starosti. V ceně máte zkrášlující a ozdravné procedury, vířivku nebo dle varianty i vstup do bazénu a trénink golfu.
Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusní pobyt nebo dámskou jízdu a nechte za sebou každodenní starosti. V ceně máte zkrášlující a ozdravné procedury, vířivku nebo dle varianty i vstup do bazénu a trénink golfu.

Perfektní dovolená v Golf Hotelu Morris ****

Golf Hotel Morris **** leží v klidné části oblíbených Mariánských Lázní a ročně ho navštíví přibližně 20 tisíc spokojených zákazníků. Hotel spadá pod věhlasnou síť hotelů Morris, takže si můžete být jistí maximální kvalitou služeb a ubytování.

Těšte se na elegantně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem, internetem a minibarem, ve kterých se bude cítit příjemně i ten nejnáročnější klient.


Golf Hotel Morris **** se těší příznivým recenzím zákazníků Slevokingu, kteří oceňují jak ochotu personálu, tak služby, vybavení hotelu i lokalitu. Na portálu Booking.com má hodnocení 8,4 z 10.


V hotelové restauraci si pochutnáte na snídani formou bohatého bufetu a večeři o dvou chodech, které se připravují výhradně z kvalitních a čerstvých surovin. Po večeři si můžete dopřát skleničku kvalitního vína, koktejl nebo dezert. Jednu sladkost už máte zaručenou v ceně balíčku.

Snová kombinace wellness a Mariánských Lázní

Na výběr máte z několika variant, ale ať už zvolíte jakoukoliv, čekají vás chvíle relaxace ve vířivce a různé blahodárné zábaly pro vaše tělo. Čím déle zůstanete, tím více hýčkání si užijete. Nechte své ruce zabalit do parafínu pro získání hebkosti nebo prohlubte svůj dech při oxygenoterapii. Na konci pobytu bude jako znovuzrození.

Pohyb je pro tělo stejně prospěšný. Neváhejte proto využít i vstup do bazénu, trénink golfu na trenažéru nebo zapůjčení holí na Nordic Walking.

Vyrazte na dámskou jízdu! Jeden z balíčků je přímo určen pro dámy a vše je šito na míru od jídelníčku přes pleťové masky až po vytoužený zábal.

Perla mezi lázněmi - i tak se dají Mariánské Lázně nazvat. Najdete zde totiž spoustu krásných míst, které vám vyrazí dech. Takovým je třeba lázeňská kolonáda s úchvatnými stropními freskami. V Mariánských Lázních a jejich okolí se můžete těšit na více než 40 minerálních pramenů, v samotném městě jich je 6, například Rudolfův pramen, známý Ferdinandův pramen nebo nejstarší Křížový pramen.

Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+420 35 44 22 777

golfhotel@hotelmorris.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2,5 km